פורסם 2004 ביוני 2621 שנים שלום... פרסמתי את הפרויקט לפני כמה זמן בגיימר. לא היו שם ביקורות מעניינות אז החלטתי לפרסם גם פה... אז קודם כל תודה לארז - סימלה שעזר לי מאד בהכל ולאבא שלי שעשה את רוב העבודה הקשה המפרט: AMD Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 Samsung 512MB PC3200 *1 Asus GeForce Ti4600 (Deluxe version) HDD1- Maxtor 40GB ATA HDD2- Maxtor 80GB SATA Case- Compucase 6919b Super MIDI-Tower הקירור על המעבד מKSP של ספייר מאווררים: שני LED Fans של קולרמסטר Neon LED שני SF2 של TT מאוורר 120mm אחד שקיבלתי עם המארז המוד: חלון ושני מאווררים עליו מאוורר בגג מאוורר על הפאנל הקדמי (המקום מובנה אבל קדחתי את הגריל שלו הוא חסם אוויר כאילו אין מחר) סליבים לכבלי המתח עיגול כבל IDE אחד שלא הגיע עם לוח האם אז לא היה מעוגל ריאובאס+מפסק לקתודה צביעת כוננים מגירה להרדיסק ש"התאמתי" לSATA חריטה על חלון (אמורה להיות מוארת, אבל עדיין לא... מקווה שבעתיד כן) זהו הנה התמונות אחרי החפירה: הפאנל הקדמי בחלקו התחתון הפאנל הקדמי בחלקו העליון הכוננים מלמעלה למטה: מגירת ההרדיסק, סידירום LG, ריאובאס, צורב Lite-On, פלופי הSF2 הקדמי... יש מקום לעוד מאוורר מתחתיו שלא ניצלתי... מבט מרחוק על הצד מבט על כרטיס המסך מבטח על החלק העליון של לוח האם מאוורר 120 אחורי (מקום מובנה, את הגריל לא קדחתי, וחבל) הSF2 העליון החריטה (Anarchy) סבך הכבלים של הריאובאס אחד מהסליבים מקרוב (הפוקוס באסה) סתם תמונה עם הדלת פתוחה עוד תמונה של מדבקה שהוספתי לא מזמן למעלה בחלון ועל פיה נתתי את השם לפרויקט עכשיו החלק שהכי חשוב לי בת'רד הזה בבקשה תנו ביקורות (בונות) והצעות לשיפורים, אני אשמח מאד לקבל כאלו. תודה ד"א הנה פרויקט המודינג הקודם שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/albun23
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים נראה מעולה!קבל ח"ח גדול מאוד, כמה קטודות בתוך המארז או לדים בחלקו העליון של המארז כי למטה התאורה ברורה מאוד באוד שלמעלה היא ממש לא נמצאת.תגיד הספק שאתה משתמש בו ה HEC300??
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר לinstall - תודה... זה אבא שלי חרט. רציתי אני לעשות את זה, אבל פחדתי לפשל ולאבא שלי יש נסיון בתחום.לunknown - עוד פעם תודה. יש קתודה ברצפת המארז (CoolerMaster Aurora בצבע כחול), ובחלקו העליון של המארז יש רק את הלדים האדומים של הOTES של הלוח. לא הארתי את החלק העליון משתי סיבות: הוא פחות אסטתי כיוון שלא פתחתי את הספק כשעשיתי את הסליבים (אחריות), וגם אני הולך להאיר את החריטה עם לדים אדומים ורציתי שהיא תהיה בולטת על רקע חשוך קצת.כן אני משתמש בHEC 300w אבל אני חושב שאני בקרוב אחליף כרטיס מסך ואני שוקל להחליף אותו (אם אני אהיה ממש חייב)
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אוקיי בכל אופן, תנסה לעשות סדר למעלה כי יהיה הרבה יותר יפה אם התאורה תהיה שווה שכל חלקי המארז עד כמה שאפשר. באמת נראה מעולה, עבודה מוקדפת והכל , רק שוב סדר של כבלים הוא דבר חיוני מאוד שחובה לעשות במקרה שעושים חלון, אצלך הכל מסודר עשית מן סליבים כאלה אבל תדאג להחביא אותם מאחורי הכלובים או משהו כדי להשלים מראה אסטטי יותר. קבל ח"ח גדול על העבודה ! כל הכבוד!
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר אני אנסה אני אנסה גם לסדר תבלאגן של הריאובאס... תודה על הח"ח ותודה על הביקורת.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים יצא מאוד יפה רק עוד קצת תאורה לא תזיק, קצת UV אם אפשר. אבל בסה"כ עבודה מעולה.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים יכול להיות רעיון נחמד לנסות לשים קטודה לאורך הפתחי האוורור בקדמת המארז, תראה אם זה אפשרי.היה על זה מדריך בPCTIP נראה לי רק ששם זה היה על מארז של סופרטאלנט נראה לי.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים יפה...תתקן את הלינק לפרוייקט הקודם שלךומה עם לשלוח גם את זה לגלריה?רעיונות להמשך? אין לי כרגע האמת - יופי של צביעה
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר אתם צודקים באמת ראיתי שהפאנל הקדמי משעמם. חשבתי אולי לעשות איזו תאורת לדים בחורי האוורור אני פוסל את האפשרות של קתודה בחלק הזה בגלל המחיר של הקתודות פה בישראל... מבאס לאללה בקשר לתאורת UV, אם יצא לי לקנות משהו מפנדס אני אזמין מלא לדים אולטרא ברייט וUV LED ואעשה משהו מגניב... אבל אנלא רוצה לעשות הזמנה מיוחדת בשביל כמה לדים ברגע שלא תהיה עוד אחריות על הספק שלי אני אפתח אותו ואעשה סליבים כמו שצריך ואז אני אאיר יותר את החלק העליון של המארז תודה על התגובות אה לא שמתי לב לעמוד השני תיקנתי את הלינק (הפרויקט לא משהו הוא סתם היה נסיוני כזה) אה ואת המארז קיבלתי בצבע שחור לא צבעתי אותו אחרת הצביעה לא הייתה נראית ממש יפה אני גרוע בזה למרות שצבעתי מחדש את הדלת כי היו סימנים מהג'יג סואו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.