פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר תודה על כל ההמלצותאבא שלי יודע רק לשחק במשחקי RTS, ואין לו סבלנות לעקוב אחרי עלילה. מה שהוא מחפש זה משחק אם שני צבאות שנלחמים, ולא יותר מזה. בלי עלילה מתוחכמת, ושום דבר מסביב, רק אסטרטגיה נטו.ועדיף בלי שום דבר שקשור לעולם ה RPG, הוא ממש לא מתחבר לדברים האלה...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים זה לא 3... זה 4.. Warlords battlecry 3 - משחק מצויין shadow of death זה ההירוס 3 האחרון!!!!!
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים שישחק שח-מט, משחק האסטרטגיה האולטימטיבי ! ;D הורדתי את הדמו של ChessMaster 10th edition וזה ממש ממש יפה, המחשב מתאים אותך לרמה שלך, ולאט לאט משתפר ומשפר אותך הממשחק מאוד נוח, והטיפים שמביאים גם מאוד נוחים, יש שם כלמיני אסטרטגיות וזה מאוד מעניין סה"כ. ואתה לא צריך להקשיב, יש קול נשי ענוג שאומר לך הכל. ואם הוא לא יודע לשחק יש שם TUTORIAL שמסביר (אניחושב..) זה RTS יש שני צבאות שנלחמים זה בזה.. מה עוד צריך ? וזה מםתח לך את המוח ממ ואם הוא לא יאהב את זה אז הוא יכול לנסות את Wargames משחק דיי ישן שהייתי משחק בו אני לא יודע איך הוא עכשיו, אבל הזיכרון שלי משאיר טעם טוב.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים EMIPRE EARTHאבל פחות אהבתי את זהרצוי:RISE OF NATIONלמרות השמחק אסטרה הכי טוב שיצא זה AGE OF EMPIERSאבל הוא כבר ישן.................................................................................ותמיד יש את RAD ALERT 2
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים ground control 2משחק מעולה.לא בונים בסיס (וגם אין איסוף משאבים) כמו במשחקי האסטרטגיה-מלחמה הסטנדרטיים, אלא יש נקודות של Deploy ומדי פעם אתה מבצע הזמנת כוחות ע"פ נק' זכות שאתה צובר במשחק.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תגידו מה שתגידו אין על הירוז 2old scholl babyהאמת היא שניסיתי לחזור לשחק בהירוז 2 אבל פשוט לא יכולתיהגרפיקה פשוט הרגה אותי. אין ספק שהוא היה המשחק הכי טוב מביניהם אבל פשוט לא יכולתיוזה school
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תקנה את ה- warcraft 3 battle chest ותיתן לו לשחק ב-battle.netאין על וורקראפט
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים RTS פשוט?שני צבאות?בשתי מילים:Dune 2מאוד ישן, ממשק מעצבן (אפשר לבחור רק טנק אחד בכל פעם), אבל משחק מאוד מאוד מהנה.מומלץ בחום (אם יש קצת סבלנות)
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים dune 2000 היה חרא של משחק.יש את emperor -battle for dune זה כבר משחק על רמה..
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים dune 2000 זה חרה של משחק (זה אשכרה dune שיצא ב- 92 אם קצת שיפורי גרפיקה) ו battle 4 dune זה בכלל משחק חרה .אני ממליץ שיקנה את חבילת ההרחבה של warcraft ושישחק ברשת ככה לעולם לא ימאס לו מהמשחק וגם הוא יעלה ברמה.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אני מתפלא שאף אחד עוד לא המליץ פה על Medeival Total War. זה משחק פשוט גאוני וממכר! חובה על כל מחשב של חובב אסטרטגיה.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים לדעתי המשחק שהכי יתאים לו זה Panzer General אחד ושתיים.הוא עונה על כל הדרישות, בלי הרבה סרטונים, ממשק פשוט ומלחמה בין שני צבאות, והמשחק עצמו מהנה מאד.בכל מקרה, אם הוא מחפש משחקי אסטרטגיה טובים, כדאי לו להסתכל ברשימה הזאת:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=28817
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.