עבור לתוכן

בעייה עם ססמא ברשת

Featured Replies

פורסם

התקנתי רשת לפי המדריך עם מחשב שרת ומחשב לקוח בעזרת המדריך באתר, למרות שהתקנתי את הרשת בין ווינדוס XP לווינדוס 2000 ראיתי את שני המחשבים אבל שאני מנסה להכנס דרך הXP השרת ל2000 הלקוח הוא מבקש שם משתמש וססמא. איך אני יכול להוריד את זה?

תודה.

פורסם

אתה צריך ליצור את אותם המשתמשים עם אותם הסיסמאות בשני המחשבים, או כשאתה נכנס לתיקיה משותפת על מחשב מסוים, להשתמש בשם וסיסמא שקיימים עליו

פורסם

אין צורך לשים אותם משתמשים ואותן סיסמאות על שני המחשבים. רק להיות ער לסיסמאות של החשבונות על כל המחשבים.

החשבון הרלוונטי בשביל שיתוף קבצים הוא ה-Guest. אם אתה רוצה לשים עליו סיסמא (מומלץ לצרכי אבטחה) גש ל

Start >> Run >> control userpasswords2

לחץ על Guest בחלון שנפתח ואז על Reset Password. תגדיר סיסמא, וכעת זוהי הסיסמא שתצטרך להזין כשתנסה לגשת מהמחשב השני אל המחשב הזה.

אם אתה לא רוצה סיסמא בכלל, באותו חלון לחץ על Guest, אח"כ על Reset Passwords, תשאיר את שני התאים ריקים ותאשר. כעת לא תהייה סיסמא על חשבון ה-Guest, ואתה לא אמור להתבקש להזין סיסמא כשתנסה לגשת ממחשב אחר למחשב הזה.

פורסם

במקרה כזה הוא עדיין יתבקש להכניס שם וסיסמא, למשל את אלה של הguest. אין חשבון משתמש default לשיתוף קבצים ברשת. בגלל זה עדיף להגדיר את אותם המשתמשים בשני המחשבים, מכיוון שאת שם המשתמש והסיסמא הנוכחיים שאיתם נכנסת למחשב הוא שולח כdefault ולא את הguest

ואתה לא אמור להתבקש להזין סיסמא כשתנסה לגשת ממחשב אחר למחשב הזה.

אין כזה דבר "לא אמור", זה לא עובד ככה

פורסם

בטח שזה עובד ככה. כבר שנים אני מגדיר רשתות בכלל ואת הרשת שלי בבית בפרט ככה.

יש סיסמא על Guest = מתבקשים להזין סיסמא בגישה אל המחשב הזה.

אין סיסמא על Guest = לא מתבקשים להזין סיסמא בגישה אל המחשב הזה.

האמת, אם אני לא טועה, בפעם הראשונה הוא שואל אותך דרך איזה חשבון לגשת, ואני תמיד מכניס Guest מכיוון שזה הכי נוח. אבל בכל הפעמים הבאות הוא כבר מוגדר על Guest כברירת מחדל ואפילו לא נותן לשנות את זה. ומן הסתם, הסיסמאות המתבקשות/לא מתבקשות תלויות באלו של ה-Guest.

פורסם

לא הבנתי בהתחלה שאתה מתכוון לשמירת סיסמאות. בכל מקרה, הבעיה בשיטה שלך היא שאתה משתמש באפשרות של השמירת סיסמא, בשיטה שאני הצעתי זה בכלל לא דרוש.

פורסם

ממש לא. אני לא משתמש באפשרות של שמירת סיסמא. בכל פעם שמנסים לגשת ממחשב אחד לשני, מתבקשים להזין את הסיסמא מחדש. היא לא שמורה והחלון לא מגיע עם הסיסמא בתיבה המתאימה, כמו כן הסימון של "שמור סיסמא" מתחת לזה אינו מסומן.

אם אני ארצה לחסוך את הצורך בהזנת סיסמא, אני פשוט אוריד את הסיסמא... לא אשמור אותה.

פורסם

ראית בכלל את השאלה המקורית? הוא ביקש לא להזדקק להזנת סיסמא בכלל

פורסם

אתה מנסה לבלבל את האוייב?

כן, ראיתי את השאלה המקורית, וכבר עניתי עליה.

אין סיסמא על Guest = לא מתבקשים להזין סיסמא בגישה אל המחשב הזה.

לא מבין לאן אתה מנסה לקחת את הוויכוח.

פורסם
  • מחבר

אין שם בכלל GUEST ואי אפשר לאפס ססמא...

פורסם

ב-User Accounts ב-Control Panel תפעיל את חשבון ה-Guest.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים