עבור לתוכן

צריך המלצה לקטודה + כמה שאלות על קטודות.

Featured Replies

פורסם

מצטער על כל השאלות, פשוט קטודות זה דבר חדש בשבילי.

אני רוצה לקנות קטודה שתהיה בתוך המארז, השאלה שלי זה כמה קטודות צריך למארז של ANTEC? או למארז של SUPERTALENT? (פשוט לא החלטתי עדיין איזה מהם אני קונה).

מה חשוב שיהיה בקטודה? האם מפסק זה דבר נחוץ? האם צריך שהיא תרצד לפי המוסיקה?

איפה צריך למקם את הקטודה בתוך המארז?

מה זה אותו DUAL INVERTER? ובשביל מה הוא נחוץ?

מה ההבדל בין קטודה קרה ללא קרה?

האם קטודה מתחבר בחיבור מולקס רגיל? האם היא לא מחממת את המארז והמעבד?

האם ספק 400W יספיק לקטודה כלשהי?

על איזה קטודה אתם ממליצים במחיר של עד 120 ש"ח לקטודה אחת... איזה חברה נחשבת לטובה ואמינה? ואיזה קטודה מפיצה את האור הכי נעים למראה.

בבקשה תענו לי על כל השאלות הללו.

בתודה פליקס.

פורסם

מצטער על כל השאלות, פשוט קטודות זה דבר חדש בשבילי.

אני רוצה לקנות קטודה שתהיה בתוך המארז, השאלה שלי זה כמה קטודות צריך למארז של ANTEC? או למארז של SUPERTALENT? (פשוט לא החלטתי עדיין איזה מהם אני קונה).

מה חשוב שיהיה בקטודה? האם מפסק זה דבר נחוץ? האם צריך שהיא תרצד לפי המוסיקה?

איפה צריך למקם את הקטודה בתוך המארז?

מה זה אותו DUAL INVERTER? ובשביל מה הוא נחוץ?

מה ההבדל בין קטודה קרה ללא קרה?

האם קטודה מתחבר בחיבור מולקס רגיל? האם היא לא מחממת את המארז והמעבד?

האם ספק 400W יספיק לקטודה כלשהי?

על איזה קטודה אתם ממליצים במחיר של עד 120 ש"ח לקטודה אחת... איזה חברה נחשבת לטובה ואמינה? ואיזה קטודה מפיצה את האור הכי נעים למראה.

בבקשה תענו לי על כל השאלות הללו.

בתודה פליקס.

1. תספיק קטודה אחת לממארז אנטק

2. חשוב שיהיה בקטודה מפסק לנוחות ואם את הרוצה אז גם מוזיקה (כמו אצלי)

3.לי יש שתי קטודות במארז, מיקמתי אחת בצד העליון של המארז ואחד בצג התחתון של במארז.

4. ספק 400W ג'נרי לא יספיק לקטודה, לי היה 520W ג'נרי והוא לא הספיק, גם קניתי ספק חדש (buttrfly)

5.אני ממליץ לך על הקטודות של thermaltake שיש בזיגזג2000

פורסם

הקטודה של sunbeam מעולה.. ממש חזקה ונותנת גוון יפיפה.. בהתחלה היתה לי הקטודה של thermaltake והיא עשתה בעיות, הבהבה כל שניה, אז זיגזג החליפו לי אותה ל-sunbeam ומאז הכל סבבה. החיסרון זה שאין לך את השליטה של הקול..

משום מה נראה לי שהקטודה של TT רגישה יותר לתזוזות ושינויים במתח (אם יש לך ספק ג'נרי)..

פורסם

קטודה קרה זה קטודה ששמים במחשב, היא עצמה והבקר שלה לא מתחממים הרבה, אבל הם גם לא ממש קרים

זה סוג הקטודה היחיד שנמכר למחשבים, גם להפצת אור וגם להפצת קרני אולטרה סגול

הקטודות של SUNBEAM באמת מומלצות מאוד

אבל כבר נמאס לענות על זה תעשה חיפוש ענו על זה כל כך הרבה פעמים על כל השאלות שלך וגם בשבועות האחרונים

באמת זה כבר עובר את הגבול....

search.gif

פורסם

הקטודות שנחשבות הכי טובות הן דווקא של sunbeam. ה dual invertor זה מעין שנאי בשביל הקטודה, והוא מתאים לשתיים (dual) ככה שאפשר לחבר עוד אחת אליו ולחסוך קצת כסף. (קטודה בלי זה עולה פחות).

לי יש ספק ג'נרי 300 וואט ואין לי שום בעיה. יש לי קטודה אחת של Sunbeam. אצלי היא בתחתית המארז, אבל כל מה שבאמת חזוב זה שהיא תהיה במקום שלא רואים אותה כי זה מסנוור.

כל קטודה למחשב היא קטודה קרה, פשוט יש אנשים שמקצרים את השם.

קטודה מופעלת קול זה חביב אבל ממש לא נחוץ לדעתי. זה כבר ממש החלטה שלך.

דרך אגב, עדיף לך לקנות ב zigzag2000.co.il קטודה, זה עולה שם 58 עם dual invertor ו- 40 בלי (את אתה רוצה שתיים, לא ממש נחוץ אלא אמ כן אתה מערבב צבעים)

פורסם

על כל השאלות הללו ועל רבות אחרות כבר ענו, הפורום מעבר להיותו מקום לדיונים מהווה גם מאגר עצום של מידע. להבא כאשר יש לך שאלה אבקשך לבצע קודם חיפוש ע"מ לבדוק אם לא ענו עליה בעבר, או לא ענו על כל היבטיה מבחינתך...

ורק אז לפתוח דיון חדש אשר יוסיף אותן.

כל זאת (ועוד) מצויין בחוקי הפורום אשר בראש הפורום...

הת'ראד ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים