עבור לתוכן

התרשמויות מהמשחק Star Wars Galaxies

Featured Replies

פורסם

ישנה גירסת 14 יום ניסוי.

אני אוהב משחקים ואני משוגע על מלחמת הכוכבים,אז איך שקיבלתי במייל את ההודעה של 14 יום לשחק במשחק הזה,הורדתי אותו.

מהתחלה שמעתי ביקורות לא מי יודע מה על המשחק הזה,וכאחד שממש לא אוהב לשחק באינטרנט (כן אני מוזר אני יודע) אז לא חשבתי אפילו לקנות את המשחק.

אבל אני כן ראיתי תמונות ברחבי הרשת,וגם...קדימה..זה מלחמת הכוכבים,אני חייב לשחק את זה.

אוקיי הורדתי (שוקל בסביבות ה 1 ומשהו ג'יגה),התקנתי,רישום קצר על מינת לקבל את המספר הסידורי שיאפשר לשחק 14 יום חופשי,ואז אני מתחיל.

דבר ראשון הוא מתחיל להוריד פאצ'ים וupdates,חיכיתי משהו כמו רבע שעה (זה הרבה,אני מחובר במגה וחצי).

אוקיי סיים,יאללה אני מתחיל את המשחק: דבר ראשון הגרפיקה...פשוט מכוערת! אוקיי נכון יש לי Geforce 4 Ti4800 אבל בכל זאת באבירי הרפובליקה הגרפיקה פשוט השאירה אותי המום.

אז אני מתחיל ב tutorial קטן עם סאונד (כמה שאנחנו שונאים להתחיל tutorials שצריך לקרוא כל כך הרבה),וחלק מהטקסטים פשוט עולים אחד על השני (overlaping),שזה קצת מעצבן אבל מילא.

המסך היה חשוך,5 דקות עד שמצאתי איך אני משנה את ה brightness,ושלא נדבר על זה שפתאום הופיע לי הודעה שהשרת נסגר בעוד 15 דקות,נא לשמור את המשחק. איפה לעזאזל שומרים? אני משחק כבר 20 דקות ואני לא יודע.

זהו החלטתי לצאת בחזרה לחלונות להסיר את המשחק...אבל איפה לעזאזל כפתור היציאה? עד שמצאתי כבר השרת שהייתי עליו (ועוד היה רשום שממומלץ להתחבר לשרת הזה) נסגר,הלך ה save והייתי אמור לעבור את הכל מהתחלה.

משחק גרוע,אני פשוט לא מאמין שאני אומר את זה על מלחמת הכוכבים (אני משוגע על כל משחקי מלחמת הכוכבים),אולי גם בגלל שהאינטרקציה עם דמויות אחרות נעשת באמצעות קריאה של טקסט ולא דיבור אבל אין מה לעשות זה משחק רשת מסיבי.

אולי אנשים שאוהבים לשחק און-ליין (רב האנשים הנורמלים) יאהבו את המשחק הזה,אני ממש לא.

פורסם

בקיצור לא מומלץ,גם ככה אני לא אוהב משחקים כאלה... 8)

תהנה משאר המשחקים בעולם. ;D

פורסם

חכה חכה, כשתצא חבילת ההרחבה JUMP TO LIGHTSPEED הכל יתעדכן. וקרבות החלל הם אכן TWITCH BASED. 5 מלים לי אליך

x-wing vs tie-fighter is back.(אני מחשיב שם כמילה אחת:-)

פורסם

אני אישית לא שיחתי במשחק אבל הרבה חברים שלי ששיחקו בו עזבו אותו אחרי כמה חודשים...

אמרו שהמשחק טוב למי שאוהב משחקי רשת, אבל מעבר לגימיק שזה START WARS, אין משהו "ממש" טוב בו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים