עבור לתוכן

ספק 380W מספיק?

Featured Replies

פורסם

בשביל זה יש כבל מאריך

שצד אחד אתה מחבר לכרטיס קול

צד שני אתה יכול להחזיק מתחת למארז מקדימה, או ליד המסך..

• תגובות 38
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

רק עדכון... בסוף החלטתי להחליף ל-1080. אולי הוא ירעיש טיפה יותר אבל הוא גדול יותר, קר יותר ובא עם ספק טוב יותר :P

הכל מוזמן מזיגזג, עכשיו אני רק מקווה שזה גם יגיע לפה עד יום חמישי :D

פורסם

תתחדש (:

פורסם
  • מחבר

חחחחחח תודה :)

פורסם

לקחת את הANTEC AMG 1080 אם הספק שבא איתו? (TRUE POWER 430W)

אם כן אז גם לי יש את המארז הזה והוא מעולה. רק חיסרון 1 זה שהוא כבד תחת.

אם מחשב ממוצע בפנים (2 סידים\לוח אמא ממוצע\כמה מאוורים) הוא שוקל 22 קילו!!! שזה ממש בעעע בשבילי כי אני מזיז את המחשב דיי הרבה ממקום למקום

פורסם
  • מחבר

כן, זה מה שלקחתי..עכשיו הכל מאחורי, זה יושב פה מתחת לשולחן מורכב.

החסרון הראשון זה שאני כבר לא יכול לשים את הרגלים שלי על המחשב, הדבר הזה גבוה מדי :P

כן, הוא כבד אחושרמוטה, ממש לא משהו לטייל איתו. מה שכן, הוא יפה ורואים שהוא בנוי טוב.

רק יש לי שאלה אליך - כשאני מחבר את ה-3 מאוררים שבאים עם המארז לחיבור חשמל 'רגיל', המחשב נשמע כמו אף-15 ממוצע.

יש בספק שני חיבורים 'Fan Only', אבל כשאני מחבר אליהם את המאוררים הם עובדים נורא חלש והעצמה שלהם לא מתחזקת גם כשאני משחק משחק כבד או משהו בסגנון.

סה"כ הלכתי על המארז הזה בשביל קירור טוב (ויחסית שקט).. חייבת להיות דרך לשלב את שניהם. מה אתה עשית בשביל להשיג את זה אצלך?

פורסם

אני לא יודע איך החיבור FAN ONLY עובד

אבל אתה יכול לחבר את המאורר ל 12V שזה הרגיל על מקסימום

על 5V שזה ממש חלש וגם שקט

ועל 7V שזה ביניים... אם המאוררים מרעישים לך תנסה לחבר את כולם ל7V

זה אומר לחבר לצהוב ולאדום בלי לגעת בשחור

אם אתה רוצה שרטוטים והדרכות למינהם יש בפורום בשפע רק תלחץ על החיפוש :)

פורסם

הסבר קצר בבקשה

אתהמציע לחבר את החוטים הצהוב והאדום יחד כדי לקבל 7V.

האם כוונתך לחבר את החוטים של המולקסים שיוצאים מהספק לכל הציוד הפריפראלי, או שיש זוג חוטים אחר?

פורסם

למאורר יש שני חוטים

שאתה מחבר את השחור לשחור והחוט השני במאוורר לצהוב במולקס - אתה ב12V מהירות מקסימלית

שאתה מחבר את החוט השני במאורר לאדום במולקס - אתה ב5V שזה מהירות נמוכה - בדרך כלל היא כל כך נמוכה שזורקת ממש מעט אוויר

שאתה מחבר חוט אחד במאורר לצהוב במולקס וחוט אחד לאדום במולקס (נדמה לי שהשחור במאורר צריך להיות לאדום במולקס לא בטוח)

אתה מקבל 7V שזה מהירות ביניים כזאת לא מהירה מידי לא חלשה מידי

יש מבין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים