עבור לתוכן

ספק 380W מספיק?

Featured Replies

פורסם

נראה לי שאני יודע על איזה מארזים של IBM אתה מדבר.. באמת הם אחלה לשימוש משרדי, לשימוש מאומץ הם לא ממש מומלצים..

• תגובות 38
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כמעט ואף אחד לא ענה לי על השאלה על הספק :P

(רק q1234, ועם כל הכבוד הייתי רוצה לראות תגובה של יותר מבנאדם אחד בקטע הזה..)

פורסם

נו המשכנו כי כבר קיבלת תשובה

הספק בסדר גמור אתה יכול להיות עם 350W

הוא יספיק למערכת שלך אבל בצורה מינימלית... לא הייתי ממליץ על שדרוגים ותוספות

עם ה 410\420W יהיה לך יותר חופש שדרוג וזה, אבל אם הסונטה מגיע עם 350W קח אותו ותהנה (:

פורסם
  • מחבר

זה 380W, לא 350W.

מה אתה חושב עכשיו? :P

פורסם

נו המשכנו כי כבר קיבלת תשובה

הספק בסדר גמור אתה יכול להיות עם 350W

הוא יספיק למערכת שלך אבל בצורה מינימלית... לא הייתי ממליץ על שדרוגים ותוספות

עם ה 410\420W יהיה לך יותר חופש שדרוג וזה, אבל אם הסונטה מגיע עם 350W קח אותו ותהנה (:

הסונטה מגיע אם 380W מאוד איכותי. ספק מעולה לOC וגם יכול להחזיק הרבה יותר ממערכת "רגילה" יחסית מבוססת 64 ביט.

זה ספק עדיף בהרבה על ה420W של TT למשל

פורסם
  • מחבר

כן...אבל לא הייתי רוצה בעוד שנה פתאום להוציא עוד 500 שקל על ספק חדש בגלל שהמחשב שלי לא סוחב.. או אפילו יותר גרוע, לראות שאני לא מצליח לעשות אוברקלוק בגלל הספק כבר בעוד שבוע :P

פורסם

האאה 380W אז אין מה לדבר תתחדש אחי אחלה ספק אחלה מארז..

הוא לא יפריע ל OC תיהיה בטוח

אם הוא יותר טוב מה 420W של TT? לא יודע.. לא הייתי בונה על זה

אבל הוא בהחלט ספק טוב בפני עצמו

פורסם

זה ספק מעולה! הוא לא יגביל אותך בחיים לOC אלא אם אתה מתכנן איזה קירור גז עצבני או משהו כזה.. :P

אם לא אז זה באמת ספק הרבה מעל מה שצריך והוא יעשה לך את העבודה מעולה

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי קצת בביקורות באינטרנט... זה נראה באמת אחלה ספק ומארז, אבל במחשבה שניה הוא נראה לי קטן מדי ולא נוח לעבודה.

(למרות שאני ממש אוהב את הקטע שהמגירות של הכוננים מסובבות לצד..)

נראה לי שאני אקנה מארז וספק בנפרד, או אולי את ה-ANTEC 1080B שהוא גם גדול וגם בא עם ספק...אבל אני אצטרך להוציא עוד איזה 200 שקל על עוד מאווררים.

יש גם את ה-Supertalent שיש בפנדה - מישהו התנסה איתם? עם כמה מאווררים הם באים? כתוב שהם מאלומיניום שזה גם מצויין.

חבל שהמבחר של זיגזג כל כך קטן (עם כל ההודעות פה על השירות שלהם החלטתי להזמין משם..).

פורסם

אוקי משום מה הגבתי להודעה ממש ישנה, תתעלם ;D

פורסם
  • מחבר

חחחחח אחי קרא ת'הודעה האחרונה שלי. אתה גם יכול לראות מתמונות באינטרנט - המארז הזה קטנצ'יק.

בכל מקום כותבים שהוא ממש שקט, אבל מבחינת קירור אני לא בטוח כמה שהוא טוב. הוא מגיע עם מאורר אחד מאחורה ואפשר להוסיף עוד אחד מקדימה - אבל זה לא בדיוק מקדימה אלא בתוך המארז.

הקיצר - זה נראה לי יותר מארז לסלון ולא מארז למחשב היי-אנד שאני מתכנן לבנות.

פורסם

היי אנד זה לא אומר חם במיוחד, כל עוד אתה לא מתכנן OC עצבני אין סיבה שתצטרך יותר מקירור בסיסי+

למארז MIDI קטן לא צריך יותר מקצת מאוררים ועיצוב המארז שיאפשר זרימת אוויר טובה

קח לדוגמא את ה SUPER LANBOY שמגיע רק עם 2 מאוררים אבל זרימת האוויר בו לא רעה בכלל

אני מאמין שגם המארז וגם הספק ירצו אותך

אבל אם אתה מתעקש ללכת על משהו גדול הסופרטאלנט אלומיניום מצויין ממש נוח זרימת אוויר טובה והכל

אנטק\צ'יפטק גם מייצרים אחלה מארזים אבל אני לא חושב שהתוספת תשלום שווה את ההבדל ממארזי סופרטאלנט שעולים 480-500 שקל ללא ספק

פורסם
  • מחבר

הקטע זה שאני כן מתכנן OC... לא הייתי אומר עצבני (זה תהיה פעם ראשונה, אז הכל בזהירות :P ).

בדקתי במן מחשבון כזה של תצרוכת חשמל( (http://takaman.jp/D/index.html?english) - והספק 380 הזה ממש, ממש גבולי.

סה"כ זה לא סיכון ששווה לקחת. אז נראה לי שאני אלך על הTP430, וכנראה על הסופרטלנט...הבעיה זה רק שאין אותו בזיגזג, אז אולי אני אלך על המארז אנטק שבא כבר עם הספק הזה. הוא עומד ב'דרישות' שלי, רק שדי רציתי חיבור אודיו מקדימה, ולפי מה שהבנתי הוא גם ממש כבד.

סעמק, זה כולה מארז, למה זה צריך להיות כזה מסובך? :(

פורסם

חח אתה עשית את זה מסובך

מה אכפת לך אם חיבור אודיו מקדימה או מאחורה יש ב15 שקל כבל מאריך

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי האורך של החוט...אכפת לי שאני לא אצטרך לזחול מאחורה כשאני רוצה לחבר אוזניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים