עבור לתוכן

ככה תשמרו על החיים שלכם...

Featured Replies

פורסם

ימי מלווה אולי נראה מצעבן לכם הנהגים החדשים, אבל תדעו שאני חושב שאין חוק יותר חכם ונכון מזה. כל עוד המלווה שלכם לא קרציה ואתם מנצלים את הימי םבאלו בפועל, זה נותן המון בטחון ואתה לומד להתמודד עם המון מצבים. זאת דעתי בכל אופן

• תגובות 189
  • צפיות 11k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בסדר אבל אתה מוציא רישיון ואתה רוצה ללכת לחבר שלך אתה צריך ללכת עם מישהו שיש לו 5 שנים רישיון לפחות שזה או אח גדול או הורים שהם היו יכולים להסיע אותך גם ככה אז מה רישיון עוזר..........

אתמול בשיעור נהיגה מונעת המורה אומר שיש הגבלה של נוסעים ברישיון בגלל שאם תהיה תאונה עדיף שימותו 5 ולא 9....

אז אמרתי לו......... זה כמו שיתנו לחמאס לעבור את כל המחסומים אבל הם יכולים לעבור עם הגבלה של מחסנית אחד לכל רובה ככה שאם הם יחליטו להרוג יהודים ימותו פחות.........

זה בדיוק אותו דבר

מה זה שימותו פחות

אם הם חושבים שהולכים למות גם 5 אסור לתת לו רישיון

אם יש לו רישיון זה אומר שאפשר לסמוך עליו שהוא לא יעשה תאונה..... כמובן שיש סיכוי שהוא יעשה תאונה אבל עדיין...... זה אומר שהרבה אנשים לא אחראים מקבלים רישיון............

אני חושב שצריך להעלות את המינימום שיעורי נהיגה ולהשאיר את המלווה לחודשיים

פורסם

תסלח לי אבל המורה של מטומטם. מכונית פרטית בנויה להכיל 5 אנשים בצורה בטוחה ולכן ההגבלה. זה לא קשור לכמה ימותו. יש 5 מושבים עם 5 חגורות בטיחות. זה הכל.

ובקשר לעניין המלווה, באמת בדוגמה שנתת זה לא נוח. אבל הכי טוב זה לתפוס את המלווה שלך ולעשות נסיעות סתם. לא רק שצריכים להגיע למקומות. זה בונה לא את הבטחון ומעמיד אותך במצבים שעדיף שלא תתקל בהם לבד בפעם הראשונה. כמו סיבובים מהירים בכביש רטוב, השתלבות בתנועה בכביש מהיר ואפילו חנייה צפופה.

פורסם

ליתר דיוק רשיון 02 מאפשר שבאוטו יהיו נהג ועוד 8 אנשים, כמובן בתנאי שגם האוטו מותאם ל9 אנשים

פורסם

תאמת, שגם אני חושב שמלווה זה דבר טוב.

שבהתחלה, עד שצוברים ביטחון עצמי, לשבת עם אבא\אמא.

אבל חודשיים זה מוגזם.

זה בנוי לאנשים שבקושי יוצא להם ליסוע באוטו.

אני נוהג הרבה מאוד עם אבא(לפחות מתכוון, היום יצא לי לנהוג שלושת רבעי שעה והלילה עוד צעיר :) ), ולכן אני חושב שאפילו שבועיים היו ממצים את הרעיון...

פורסם

כן, אבל להגיד לאנשים תסעו 20 פעמים עם מלווה זה לא כל כך רלוונטי, כי לא תהיה דרך לאכוף את זה.

מה תעשה, תביא לשוטר פתק מאמא?

פורסם

בגרמניה מודדים את תקופת המלווה(עד כמה שידוע לי, אולי אני טועה) ע"פ קילומטראז' שעשית עם מלווה...

אבל אז באמת צריך לסמוך הרבה יותר על המלווה, ובארץ זה קשה מאוד....

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זהווווווווווו

no more מלווה!!!!

אז תוסיפו גם את רחובות לרשימה השחורה, ותישארו רחוק!

בעצם יש לי דלקן, אז בעצם פשוט אל תצאו מהבית :lol: :lol: :lol: :lol:

כרגע חזרתי מסיבוב עם שני חברים ומסתבר שהאוטו סוגר 110 בשני בלי להתאמץ :)

מזל שלפחות לא ירד גשם היום, חשבתי שזה יהרוס לי את הערב :)

פורסם

חחחחח......איזה מטוס זה?

סוגר 110 בשני?

פורסם

סיטרואן C5 טיפטרוניק... :)

וזה עוד כשהיינו רק באיזה 5500 סל"ד... והיינו 3 באוטו...

היא יכולה עוד...

אבל לאט לאט, לא נותנים עד הסוף ביום הראשון, צריך לשמור קצת בשביל שאר החיים... :)

פורסם

5500 סל"ד זה מאמץ, אבל זה עדיין יפה אם הגעת ל-110 בהילוך שני!

פורסם

ההספק המירבי מתקבל ב 6000 סל"ד, הקו האדום איפשו באיזור ה 7000....

אבל הוא בהחלט התאמץ קצת :)

בהחלט גם האוויר הקר של החורף עושה רק טוב למנוע :)

פורסם

מה גורם לך לחשוב שהיית על שני...

זה אוטומט

אני מקווה שאתה יודע שהטיפטרוניק זה לא 100% שליטה...

לפחות לא במשפחתיות של 150 אלף שקל

פורסם

מה גורם לך לחשוב שהיית על שני...

זה אוטומט

חחח ראסמי

גם לטיפטרוניק יש הגבלה והאוטו לא ייתן לך לעבור אותה הוא פשוט יעביר הילוך

גם אני פעם רציתי לדעת כמה האוטומט שלי עושה בראשון אבל אחריי 6000 סל"ד הוא פשוט החליף הילוך לבד

אתה יודע מה שומעים כשהוא מחליף הילוך נכון? ::)

פורסם

1. כן, אני יודע איך נשמע המנוע כשמעבירים הילוך :silly:

2. יש לי תצוגה בלוח מחוונים שמראה לי תמיד באיזה הילוך אני(כשאני במצב טיפטרוניק).

3. כן, אני יודע שבקו האדום התיבה מתערבת ומעבירה לבד הילוכים, גם במצב טיפטרוניק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים