פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים גם אני הצטרפתי היום למשפחת הנהגים טסט ראשון אחרי מבחן מטיש במדעי המחשב איזה כיף.
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים טוב מכיוון שאני הבוגר כאן אני אפסיק את זהמצטער שגלשתי לזהפעם הבאה שאתה אומר לאנשים מה הם יודעים על מכוניות ועל אחיזה אני מציע לך לחשוב פעמייםבמיוחד שאתה אומר את זה לאנשים עם רשיון ואוטו משלהם אוי רון השנינות ;D
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים טוב מכיוון שאני הבוגר כאן אני אפסיק את זה מצטער שגלשתי לזה פעם הבאה שאתה אומר לאנשים מה הם יודעים על מכוניות ועל אחיזה אני מציע לך לחשוב פעמיים במיוחד שאתה אומר את זה לאנשים עם רשיון ואוטו משלהם אוי רון השנינות ;D פתאום אתה הבוגר.... "חחחחחחחחחחחחחחחחח ת'אפס בונא קרעת אותי לגמרי עכשיו לא היה לי מושג שכל הוויכוח הזה היה עם ילדון שבכלל לא יודע לנהוג חחחחח א פ ס חחחחח"
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים BOSE אם אתה נהג כול כך טוב סע לנו מהעניים תפסיק להיות ילד מסכןואם לא בא לי מה תעשה?
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים BOSE אם אתה נהג כול כך טוב סע לנו מהעניים תפסיק להיות ילד מסכןחחחחחחחחחחחת'מלך !!!!על מה אתה נוהג ?איך אני שונא שתמיד הילדונים האלה מטילים עליך את האשמה של הוויכוחדי בוש רק עוד שנתיים
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים לא נמאס לכם ללקק כל הרבה אחד לשני. לי יש עוד שנתיים לרישיון לך עוד 80 שנה להתבגר ולהעלות תרמת ביטוי שלך מאוטיסט לילד בכיתה א'."חחחחחח תמלךבונא אני שונא את כל הילדונים האלהאתה אפילו לא יודע מה הנפחים של פרייווטאפס אפס פחחחחחח אתה אפסססס"טוב מילא, זה לא יגמר.
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אתה לא תבין נכון?אף פעם לא?שמע אני בכלל לא רציתי להכנס לזה ומי שנכנס זה אתהשאמרתי שלא נראה לי שיש לי C5 140 כ"סאתה אמרת "הספק שלך שווה לזין שלי"וכל זה עוד הרשת לעצמך להגיד בלי בכלל לדעת איך לנהוג אז תעשה מה שאתה רוצהתזכור שאתה עדיין ילדון שלא יודע לנהוג (ועוד הרבה דברים)ואל תטיף למבוגרים ממך אף פעםאני מאחל לך בהצלחה תמשיך לנהוג בלי רשיון ותהנה מההחזקה העצמית שלךמה אתה חושב אני בגל 15 לא מתתי לנהוג?אז יאללה תעזוב את השטויות האלה ותמשיך הלאהאני התנצלתי כבר מספר פעמיםאולי הגיע גם תורך להכיר בשטויות שאתה אומרבמיוחד לבוגרים ממך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.