עבור לתוכן

PCI-E ל AMD מתי זה אמור להגיע והעם בכלל שווה לקחות לזה???

Featured Replies

פורסם

זה ככה משהכותרת אומרת

לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר...

ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו

מחשב

?

פורסם

Bessmertniy, חבל שאתה לא קורא את החדשות באתר אחרת היית יודע לכך את התשובה.

עדכנתי על כך פעם או פעמיים בחדשות שפרסמתי אך מאחר ועמוד החדשות באתר עושה כיות אכתוב זאת כאן שוב.

קודם כל כפי שאתה בטח כבר יודע ערכת השבבים הבאה של VIA היא ה-K8T890 ואצל היא עדיין נשמרת בשושו כשרק השם הראשוני ידוע וגם הוא לא סופי כך שהוא לא חשוב כרגע. שתי ערכות השבבים הללו מיועדות למעבדי A64 של AMD, הכרזות שלהן יתרחשו ברבעון השלישי של 2004 (בתקופת הקיץ, יולי-ספטמבר) ולוחות אם אשר מבוססים עליהן אמורים להגיע לחנויות כנראה לקראת אמצע-סוף הקיץ בחו"ל, לא ידוע מועד הגעתם לארץ.

לגבי מעבדי Athlon XP, גם לערכות השבבים שלהם יהיה עדכון אך יגיע מאוחר יותר, לקראת סוף 2004, תחילת 2005.

לגבי שאר המידע, אין טעם לפרט כי הכל באוויר וגם לא את כולו מותר לפרט.

ובכל זאת הערה, נכון לעכשיו ערכות השבבים nForce3 250 ו-K8T800 Pro עושות בעיות עם נעילת ה-PCI/AGP. הדבר הרבה יותר גרוע אצל Nvidia וכנראה שרק ב-revisions הבאים של ערכת השבבים שלהם הבעיה תתוקן. כאשר יהיו לי פרטים נוספים אני כמובן אכתוב חדשה (או כתב חדשות מהאתר).

פורסם
  • מחבר

אז בקיצור עם אני רוצה לקנות עכשיו מחשב

אז לקנות אותו ?

פורסם

במילה אחת, כן.

אין טעם לבזבז על מחשב חדש עם PCI-E אשר סביר להניח שיעלה יותר ביותר מאחוזים בודדים ולא ייתן שיפור משמעותי בביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים