פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אני רוצה לעשות חלון בדלת המארז שלי ולשים בצד שמאל למטה מאוורר עם לד.שאלתי היאאם אני יעשה חורים עם מקדחה בפרספקס זה יספיק למאוורר או שאני צריך לעשות חור אחד גדול?החורים יהיו בגודל כזה בערך (^)תורידו את ה-^ ותשלימו את העיגול וזה בערך גודל החור.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אפשרי אם הם היו צפופים (כמו גריל מובנה) אבל עדיף לעשות חור אחד גדול (לא בעיה לעשות הרבה חורים צמודים מסביב עם מקדחה ובסוף לחתוך מחור לחור עם קאטר, לשייף, ויש לך אחלה חור
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר אפשרי אם הם היו צפופים (כמו גריל מובנה) אבל עדיף לעשות חור אחד גדול (לא בעיה לעשות הרבה חורים צמודים מסביב עם מקדחה ובסוף לחתוך מחור לחור עם קאטר, לשייף, ויש לך אחלה חורמה זה המילה המודגשת? לא הבנתי
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מ-חור ל-חורבין חור לחור לעבור עם קאטר ולחתוךככה יוצא לך עיגול, אבל לא ממש חלקאז אתה עובר עם משייף או ראש שיוף למקדחה (הרבה יותר מומלץ) ויהיה לך חור כמעט חלקזה למי שאין מקדח כוס או דרמל
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר אני חושב שיש לאבא שלי דרמל וגם מקדח כוס (אני לא בטוח), אם לא אז אני אשתמש בעצה שלך....תודה
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אם יש לו מקדח כוס תעבוד איתו, הרבה יותר קל הרבה יותר נוח והרבה יותר מדויק~!
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר מקדח כוס זה מקדח כזה עגול וחלול בפנים.........עושים איתו חורים לכבלים של TV, ווידאו וDVD ועוד..........במזנון וכאלה......נכון?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים בדיוקלפרספקט קח מקדח כוס של עץלמארז חשוב מאוד לשים לב שזה מקדח כוס מתאים, מקדח כוס לעץ לא יתאים לעבודות האלהאם יש לך סט עדיף לקחת בערך 2 מילימטר פחות מגודל המאוררלדוגמא מאורר 80ממ לקחת קוטר 78מאורר 92 לקחת 90למאורר 120 לא ראיתי מקדח כוס כל כך גדול..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.