פורסם 2004 ביוני 2421 שנים שלום שלום!לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98.אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה.היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים http://www.lf2.netובקשר ל- GTA, יש לך עוד פרטים על המחשב? כ.מסך, מעבד וכד'.אתה יכול לבדוק את החלקים הפנימיים של המחשבבתוכנה כמו Sisoft Sandra או AIDA.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אם אחד החברים שלך יביא את המחשב שלו אליך זה יהיה ממש טוב ואז לא תהיה בעיה לשחק ביחד דרך רשת מחשבים לא מצטיינים בתמיכה בשני שחקנים על מחשב אחד בשביל זה יש את הקונסולותאם יש לך איזה GamePad אז זה יכול מאוד לעזור ,לי יש אחד כזה של $M מלפני 5 שנים בערך ואני עד היום משחק איתו עם חברים ואח של אחד נגד השני במשחקי ספורטכמו Fifa and NBA וכו'
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר אנלא בטוח איך יודעים... אבל הכרטיס מסך שזה מראה לי במחשב שלי> מנהל תקנים >צגים מראה לי "MAG DJ700E"
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים שאלו על הכרטיס מסך שלך - MAG זה המסך עצמו לא הכרטיס מסך. כדי לגלות איזה כ.מסך יש לך יש כמה דרכים אחת מהן: כשאתה בשלחן העבודה לחץ כפתור ימני ---> מאפיינים ---> (בטאב שלמעלה אפשריות (או משהו כזה) ---> במרכז החלון כתוב Display ומתחתיו מופיע שם המסך וסוג הכרטיס מסך.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים בחזרה לנושא... משחק טוב ל2 או יותר זה וורמז, או Worms. יש מלא גרסאות, כמה שיותר חדש מצריך מחשב יותר טוב. הישנים ביותר בכלל עבדו על דוס...חוץ מזה, כל משחק לוח כמו "סיכון" או מונופול, קיים גם למחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.