עבור לתוכן

מסך כחול כאשר מנסה לסדר את הוינדוס

Featured Replies

פורסם

Hi ,

Kaniti Meabed AMD XP 2500 etmol ve meaz , leahar ha atkana , kasher nisiti laavod im tohnot benchmark / Counter-strike a tohna avda bemesech daka , ve leaar miken karsa a maarehet kaasher kol ma she avad ba reka kolel ha windows lo oved ioter .

Kasher ani menase lasot repair la windows o menase leatkin meathala , kol pam be oto makom i get masach kahol ... :(

Nisiti kimat akol kasher ehlapti la CPU a kodem , switched memories , tryed 3 diffrent windows ... and nothing works =(

If anyone here got ANY idea whats the problem might be plzzzzzzzzzzz help ;(

I prefer talk to u over IRC if u can !

thanks alot !!!!

- ani miztaer al 1000 a threadim she ani poteach pashoot ani lo mazliach limzo ezra neota ):

פורסם

למה אתה כותב ככה?! אני צריך לנתח כל מה שרשום שם ::)

(ואל תגיד בעיה במקלדת כי כתבת בעברית את הכותרת)

פורסם

LOL

אני לא הולך לקרוא את זה.

פורסם
  • מחבר

ani yahol lihtov be ivrit but i use my laptop and the key "e" aka KAF is missing :(

i copy paste the letter e everytime LOL :(

פורסם

אז תכתוב באנלית,עדיף.

פורסם

תפרט מה השגיאה בתוך המסך הכחול כדי שיהיה אפשר לעזור לך.

אני לא קראתי את ההודעה שלך כי ממש אין לי כוח לפענח את זה...

פורסם

טוב, אז אני כן קראתי את זה - הוא אומר שהוא קנה מעבד AXP 2500 ומאז שהוא התקין אותו (אתמול) המחשב קרס. גם החזרת המעבד הקודם והחלפת זיכרון לא פתרה את הבעיה, וההתקנה של Windows נתקעת כל הזמן באותה נקודה.

menacex, לדעתי נגעת במשהו בלוח והזזת (או אפילו שברת) אותו (אולי איזה קבל). הייתי בודק קודם כל שכל הרכיבים על הלוח במקום (לגעת בהם קצת, כמובן כאשר הלוח לא מחובר לחשמל). אח"כ הייתי מריץ בדיקה לזיכרון (לא הבנתי אם החלפת את רכיבי הזיכרון באחרים או שפשוט שינית את המיקום שלהם ל SLOT אחר). הייתי גם מנסה להפעיל את המחשב עם רכיבים מינימליים (כ. מסך, רכיב זיכרון אחד, מעבד).

לדעתי זו בעיה בלוח, ולכן אם הלוח באחריות, הייתי הולך לחנות ואומר שהלוח לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים