עבור לתוכן

בעיה חמורה מאוד עם האינטרנט

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני אתן קצת רקע... אני מחובר לבזק בינלאומי 1.5 מגה,והבעיה היא כזאת, אני מצליח להתחבר כרגיל לאינטרנט אך המבירות לאט לאט הופכת לאיטית יותר וכעבור חמש דקות האינטרנט פשוט קורס ולא ניתן לצפות בדפים בכלל!

לאחר כמה בדיקות גיליתי דבר ממש מוזר הupload שלי מתחיל לעבוד מספר שניות לאחר ההתחברות בקצב מלא כלומר שליחות של כ10-15 קיי לשניה

כשאני לא גולש או מפעיל תוכנת שיתןף כזאת או אחרת!

נזכרתי בבדיקת דוס פשוטה netstat המראה את כל החיבורים הקיימים הרצתי אותה ולתדהמתי נגללה בתיבת הדוס רשימה שלא נראה כאילו קיים לה סוף

המראה כי המחשב שלי פותח כל שניה פורט אחר ומתחבר למחשב מרוחק,לאחר שהרשימה נסתיימה ראיתי בזמן אמת שיותר ויותר חיבורים נוצרים עם המחשב שלי כאשר נפתח כל פורט בין 1400 ומעלה כדי להתחבר למחשב מרוחק.

לאחר בדיקה זאת הבנתי שמדובר בוירוס שמטרתו להפיל את החיבור סרקתי את המחשב מצאתי ויורס או שתיים לא משהו רציני מחקתי הכל הרצתי ספי בוט,אד-וור,ועוד כמה תוכנות לניקוי הרגסטרי אך כלום לא עזר הבעיה עדיין קיימת מאוד מאוד מטריד (אני עכשיו כותב ממערכת ההפעלה שניה על המחשב).

אם מישהו יוכל להמליץ לי על תוכנה כלשהי שתמצא את הבעיה שקיימת אולי ברגסטרי או בתוכנת ספייוור אשמח מאוד :)

פורסם

בדקת אולי יש שגיאות ברג'סטרי?

תנסה תוכנה מצויינת בשם regestery machein או איך שלא רושמים את זה... :-\

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי גם אותה, נראית טוב והכל כבר חשבתי שזה יעזור אבל כלום הסיר כמה שטויות וזהו.

פורסם

מה עם norton system works?

יש שם הרבה כלים טובים לתיקוני שגיאות.

אני לא כל כך בטוח אם זה יעזור לך כי כבר ניסית הרבה דברים , אבל הכלים של הסיסטם וורקס מצויינים.

פורסם

כן ניסיתי פשוט הכל!

גם אני עובד ברשת ביתית כך שהבעיה היא לא פיירוול כי כבר בחרתי באפשרות לחסום כל פורט אפשרי חוץ מ80 לאינטרנט ועוד כמה חיוניים.

אין מנוס מלפרמט או להחליף את המערכת וינדוס אין מצב אני מוחק 100 ג'יגה! :-\

פורסם

איזה פיירוול יש לך??

פורסם

גם לי היה מקרה דומה שהאט את כל האינטרנט, תכנס ל- Windows Update ותוריד משם את כל העדכונים הקריטיים.

ואחרי זה תעשה סריקה חוזרת באתר של Symantec.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים