פורסם 2004 ביוני 2321 שנים שלום... לפני שנה בערך אני זוכר שעיגלתי את הכבלים של ה IDE במחשב שלי בשביל שתהיה זרימת אויר טובה יותר מאז שמתי לב שהמחשב עולה יותר לאט ופועל יותר לאט אבל לא יחסתי לזה חשיבות עכשיו עשיתי בנצ'מרק להארד דיסק ו... :o יש לי הארד דיסק IBM 60GB 7200RPM *אני בטוח ב99% שלא פגעתי באיזה חוט מתי שעיגלתי את הכבלים
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים כמו שאמרת עיגלת כבלים ומאז זה ככה ,הפתרון ברור תקנה כבלי IDE חדשים יש גם עגולים...
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר אבל אני לא בטוח שזאת הבעיה...לא יכול להיות שהוא נפגם או משהו?כי מחובר אליו בטור באותו כבל הארד דיסק 5400rpm והוא קיבל בבנצ'מרק ציון יותר גבוה
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים הנה תוכנת בדיקה להרדיסק שלך:http://www.hitachigst.com/downloads/dft32_v373_b25.exeלמידע נוסף:http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm#DFT
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר החלפתי את הכבל...לא עזרנשאר אותו דברעשיתי איחוי לפני שבוע בערךתבדוק אם הוא UDMAבדקתי את זה..הוא על transfer mode : DMA if aviliblecurrent transfer mode: pio ואין אפשרות לשנות את זה שם.....איך אני יכול לשנות את זה?
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים מחבר ההארד דיסק אצלי נמצא עלsec master...נכנסתי להגדות UDMA ורשום לי שם pio : ואז בחירה automode 0mode 1mode 2mode 3mode 4והוא מוגדר על autoויש udmaואז בחירה שלmode 0mod 1 mode 2 mode 3mode 4mode 5והוא מוגדר על mode 5מה לעשות?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים החלפתי את הכבל...לא עזרנשאר אותו דברעשיתי איחוי לפני שבוע בערךבדקתי את זה..הוא על transfer mode : DMA if aviliblecurrent transfer mode: pio ואין אפשרות לשנות את זה שם.....איך אני יכול לשנות את זה?זה לא טוב.לך לפורום איכסון, הודעות נבחרות, ישנה שם הודעה אחת שלי שהסברתי איך להפעיל DMA.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר מצטער...לא חשבתי על כותרת אחרתזה לא טוב.לך לפורום איכסון, הודעות נבחרות, ישנה שם הודעה אחת שלי שהסברתי איך להפעיל DMA.אמממ זה לא עזר....נשאר על pio
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אחרי שהסרת את ההתקנן, והפעלת מחדש את המחשב, הוינדוס זיהה אותו ? ועדיין נשאר PIO ?(בtransfer mode הוא על DMA if avilible ?(
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר כן....עשיתי לו uninstall אפילו כמה פעמים כלום לא עזר..זה על DMA if avilible וזה על pio *הוספתי את ההארד דיסק השני שלי והוא על DMA אז מה יכולה להיות הבעיה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.