פורסם 2002 באפריל 1223 שנים http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htmwhat do u think of thos in compare to the creative 5300?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים זה נראה מעניין....הם גדולים אבל קצת חלשים התחום תדרים די בסדר חיבורים יש להם המוןהשאלה מה הם שווים בשטחאולי אלכס מpchardware מוכן לתרום סט כזה לביקורת?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני אבדוק אם זה אפשרי. ;Dלא מבטיח כלום - אבל אני אנסה !! :AR15:הם רק הגיעו לארץ, שמעתי אותם - ואהבתי.עדיפים על מערכת הקולנוע של GENIUS החדשה.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אני אבדוק אם זה אפשרי. ;Dלא מבטיח כלום - אבל אני אנסה !! :AR15:הם רק הגיעו לארץ, שמעתי אותם - ואהבתי.עדיפים על מערכת הקולנוע של GENIUS החדשה.אתה רציני? אתה מוכן לתרום כאלה לביקורת?
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים הוא אמר שהוא לא מבטיח.....וסקורפיון אם אתה מסקר אותם אז אני יכול להתנחל אצלך?
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מחבר אני אבדוק אם זה אפשרי. ;Dלא מבטיח כלום - אבל אני אנסה !! :AR15:הם רק הגיעו לארץ, שמעתי אותם - ואהבתי.עדיפים על מערכת הקולנוע של GENIUS החדשה.צור עימי קשר באימייל בבקשה.אם אתה תנהג ברוחב לב ותתן אותם לסקירה, אני מתחייב קבל עם ועדה לרכוש מיידית סט.אחד הסיבות שלא רכשתי עדיין רמקולים למחשב היא שלא אקנה רמקולים ללא שמיעתם ואם יסקרו וישמעו אותם ויחליטו שהם מוצלחים, יש לך לקוח ראשון! עסק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.