פורסם 2002 באפריל 1223 שנים אם מישהו קרא את אחת ההודעות הקודמות שלי, התלוננתי על קפיצות פינג ומחשב איטי באופן כללי. עפ"י דברי הטכנאים של ה ISP שלי, הדבר יכול גם להגרם מנפילת System Resources. שזה בדיוק מה שקורה אצלי. אחרי זמן מה של חיבור ה System Resources שלי מגיעים ל50% ואז האינטרנט הופך להיות לגמרי לא פעיל. אין אצלי שום דבר בזיכרון שמופעל ע"י ה Startup, כולל זה של ה MSConfig.העניין הזה משפיע לא רק על חיבור האינטרנט, אלא גם על העובדה שמשחקים פועלים הרבה יותר לאט, ב Frame Rate נמוך יותר, וביצועי מערכת כושלים. ניסיתי לבדוק וירוסים, ואין. אני כבר שבועיים מנסה לעלות על התקלה, וזה כלל גם התקנה מחדש(!!!) של מערכת ההפעלה, שהיא אגב Windows98. בבקשה, תעזרו לי, אני כבר לגמרי חסר אונים בעניין הזה.תודה.
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ההתקנה מחדש כללה פירמוט כללי?! אם לא אז תעשהכמה דברים לפני...Norton utilitiesScandiskfragmentכמה זיכרון יש לך......כדי לשדרג כיום מ256+
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים מחבר פירמטתי לחלוטין, התקנתי מחדש, זו כבר פעם שנייה.אז מה כדאי לעשות? מה נשאר לבדוק עם Norton? אני לא חושב שזה קשור ל Defrag, אבל תגיד לי אם אתה יודע אחרת..תודה.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים תעבוד ב safe mode ותראה מה קורה שם, אם הבעיה חוזרת, אם יש לך מספיק זכרון אני ממליץ בחום לעבור ל XP או 2000.
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר הדבר קורה לא רק כשאני מחובר. מרגע התקנת מערכת ההפעלה (כולל כל הדרייברים והכל) אני מנסה משחק כלשהו ורואה את התוצאות המזוויעות. הכל איטי ולפעמים מקוטע. אין טעינות מההרד דיסק או משהו, כך שאני בטוח שזה משהו אחר. השאלה היא - מה?תודה.
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים בוא ננסה משהותפעיל את המחשב מחדשלפני שאתה עושה משהותנטרל את כל מה שיש ברקע חוץ מexplorersystrayוinternatתבדוק אחרי זה system resourcesתעשה msconfig לבדוק מה עוד יושב ברקע..תבדוק אם זה השתנהתפעיל משחקשחק כמה דקות וצא ממנותבדוק שובאם בסדר תתחבר לאינטרנט
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר תודה על התשובה, אבל ניסיתי את זה כבר מזמן. נכנסתי ל MSConfig והורדתי הכל מה Startup חוץ מה Tray וה Internat.העניין הוא שהדבר הזה קורה גם אחרי התקנה חלקה של מערכת ההפעלה, ובגלל זה אני מסתבך עם הבעייה הזו כל כך. אני פשוט לא יודע איך למצוא את מקור הבעייה!תודה.
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים תלוי כמה זכרון יש לך ואיך הוא מחולק בין הסטיקיםהכי טוב לקחת זכרון ממישהו אחר ולראות אם הבעיה נשמרת (כמו אינדוקציה)
פורסם 2002 באפריל 1423 שנים מחבר אני אנסה את זה, זה רעיון טוב.סתם שאלה היפותאטית: האם באותה מידה יכול להיות שיש בעייה עם המעבד או עם הלוח שגורמות לבעייה שכזו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.