עבור לתוכן

תיאוריית הקשר (הסקנדינבית)

Featured Replies

פורסם

די ברור ששניהם רצו את זה הסקנדינבים הקק** האלה

בקלות דנמרק יכלו לנצח אם היו רוצים

כאב לי לראות את קסאנו שמח כאילו הוא העלה את איטליה ואז לבכות אחרי שניה :'(

פורסם

כך או כך, זה נגמר ב-2:2, אני לא חושב שברמות האלה אפשר "לתכנן" מראש תוצאה, זה לא ליגת העל שלנו שמוכרים משחקים על ימין ועל שמאל, כאן מדובר באליפות אירופה ואני מאמין בתור אוהד כדורגל ששם, בכדורגל האחר, לא עושים כאלה דברים וכל קבוצה תעשה את הכל בשביל לנצח.

גם צ'כיה מחר, בעזרת השם, תנצח את הגרמנים, כדי שהולנד שלי :-* תעלה לרבע הגמר ;D

פורסם
  • מחבר

גם אני לא באמת מאמין שזה תוכנן, זה בטוח לא.. אולי רק בתת-מודע של כל שחקן, וזהו בדיוק הבעיה.

באמת היה מחזה שובר לב לראות את קאסאנו ושאר נבחרת איטליה שמחה לעשר שניות ואז פורצים בבכי לאחר ששמעו על התוצאה.

בכלל כל הקטע של השגת תוצאות מסויימות בשביל קבוצה אחרת הוא בעיה גדולה מאד.

למשל המשחק שיהיה בין צ'כיה לגרמניה. הצ'כים בכל מקרה עולים מהמקום הראשון, אז אפילו מוטיבציה לזה אין להם. זה לא שהחיים שלהם תלויים בזה שהולנד תעלה לרבע הגמר. זה באמת בעיה הקטע הזה..

פורסם

סתם לידע כללי, אבל דנמרק גם כן שייכת לאיזור הזה בצפון אירופה ושמו סקנדינביה. כמו כן גם שוודיה, נורווגיה, פינלנד ואיסלנד. ועכשיו אם אפשר לדעת, למה הסקנדינבים הם כאלו קק** או שזה רק בקטע של כדורגל?

פורסם

עד שהבקיעו את השוויון 2-2 היה משחק מצויין ואף אחד לא יכול היה לבוא בטענות אליהן, אבל מיד אחרי זה הם פשוט הסתובבו ליד השער שלהם עם הכדור והדנים אפילו לא ניסו להפריע להם - זה היה ממש מסריח.

אמנם הסיכויי שהיו מבקיעים שער נוסף (מכל צד) ב 2 דקות לא גבוה אבל זה לא היה ספורטיבי בכלל.

פורסם

מה שלא ספורטיבי זה שאתה לא יכול לשחק כמו בן אדם מבלי שיתחילו להערים עליך קונספירציות insane.gif

פורסם

ועכשיו אם אפשר לדעת, למה הסקנדינבים הם כאלו קק** או שזה רק בקטע של כדורגל?

בטח שבקטע של הכדורגל...סתם הייתי מבואס אתמול בגלל איטליה

והידע הכללי שרשמת זה לא היה לי נכון ?

פורסם

איטליה לא יכולה לבוא בטענות אל אף אחד חוץ מאל עצמה...

זה שהיא לא ניצחה את שוודיה, ודנמרק, זה רק בעיה שלה, ולא של אף אחד אחר.

כל הדיבורים האלה על קונספירציה (היתה או לא היתה) הם סתם חסרי תועלת.

איטליה אפילו בקושי ניצחו את בולגריה, אז למה הם מצפים?

פורסם

אחרי שקבוצה מפסידה הרבה, לפעמים היא מתעוררת ולוקחת את עצמה בידיים. השחקנים מתאמנים יותר, עובדים יותר קשה ומצליחים. לעומת זאת קבוצות עתורות נצחונות מנפחות אגו והשחקנים מתחילים להיעדר מאימונים ולהסתובב יותר במסיבות של סלברטאים ואח"כ הם מתעוררים עם המכנסיים למטה בסוף רשימת האלופות.

פורסם

מבחינת שחקנים אין נבחרת באירופה שעולה על איטליה יש לה את ההגנה הכי טובהי הקישור הכי טוב וחלוצים הכי טובים וכמובן את השוער הטוב בעולם בופון לכן לא הגיוני שנבחרת כזאת לא תעלה שלב הבעיה באיטליה היא במאמן טמבל ומיושן שלא מבין כלום בכדורגל ונדבק לסמלים כמו דאל פיירו שאני כול הזמן מעיף מיובנטוס שאני פותח איתה עונה במנג'ר הוא פשוט עגלה לא עושה כלום יש לאיטליה מספיק שחקנים שימלאו את מקומו.

המשחק בין שוודיה לדנמרק היה משחק באווירה די מגעילה ומלוכלכת הדנים יכלו להבקיע עוד שלושה שערים בלי בעיה אבל משום מה לא התרכזו כול כך במטרה ונוסיף אשמתה מטומטמת של השוער הדני ונקבל משהו לא כשר למהדרין, לשוודים לא הגיע לעלות לפי דעתי אלמלה שני פוקסים אחד במשחק מולל איטליה ואחד מול דנמרק הם היו חוזרים לאן שהם צריכים לחזור הביתה!!

בקיצור האיטלקים הפסידו בגלל מאמן אידיוט השוודים ניצחו כי כנראה הם התפללו הרבה ומי תיקח את הגביע בסוף כפי שאמרתי לחבר שלי כבר לפני פתיחת הטורניר צ'כיה.

סוף סוף אני פוגש כאן אוהדי כדורגל איזה כיף.

פורסם

Merrymoon אם את לא מבינה בכדורגל, תפסיקי לזבל את השכל.

רק על קסאנו כואב הלב, לא סובל את הכדורגל האיטלקי, שיטה מסריחה מיושנת, בונקרים מגעילים.

איטליה משחקת דרך ההגנה, קשה לקבוצה אחרת ליצור נגדה מצבים, דבר שהופך את המשחק למשעמם.

אני מקווה שהולנד יצליחו ברבע הגמר, אני אוהב את הנבחרת ההולדנדית

פורסם

Merrymoon אם את לא מבינה בכדורגל, תפסיקי לזבל את השכל.

ואם אתה לא יודע לדבר בלי להתחצף, אז תסתום את הפה לגמרי.

פורסם

ואם אתה לא יודע לדבר בלי להתחצף, אז תסתום את הפה לגמרי.

צודקת

אין מצב לקימבון של התוצאה שם... זה התבכיינות של האיטלקים...

עכשיו רק נשאר לקוות שהולנד תצליח לעשות משהו בטורניר

פורסם

מהיכרות אישית טובה ביותר, בעיקר דנית, אין מצב שזה היה המצב שיעני קימבנו את המשחק שיהיה ככה, זה פשוט לא איך שהוא עובדים, זה לא ישראל ולא פלא שהאחוז שחיטות שם הוא פחות מאחוז אחד, וזה בדוק.

עכשיו מה שכן הגיוני, שאם כבר מגיעים לתוצאה, לשמור עליה, וזהו, מה שהיה יכול ליהיות יותר מצחיק אם הם היו מתמסרים גם עם שחקנים דנים :P

עוד משהו שמעניין אותי לדעת, כמה אנשים הימרו על התוצאה 2-2

נראה לי משהו בסיגנון של 1 ל2 חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים