עבור לתוכן

קירור מחשבים באמצעות גז מזגנים?

Featured Replies

פורסם

חחחחחח

אתה בטוח שאין לך דליפת גז לחדר

אתה נשמע די מסתול

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחח

אתה בטוח שאין לך דליפת גז לחדר

אתה נשמע די מסתול

LOOOOOOOOOL

אהבתי D:

בכולופן, הרעיון היחידי שנשמע הגיוני הוא כמו מערכת קירור מים, רק עם גז מזגנים.

אבל צריך מערכת סגורה לגמרי, ואני לא יודע בדיוק מה זה הגז הזה, כי אולי הוא מסוכן למחשב...

פורסם

אנשים... יש לכם מושג איך עובד מזגן?

כי אז תבינו שהרעיונות שלכם פשוט דבילים...

פורסם

אנשים... יש לכם מושג איך עובד מזגן?

כי אז תבינו שהרעיונות שלכם פשוט דבילים...

אין שום בעיה (יש גדולה אבל לא לצורך העיניין חחחחחח) לסדר מערכת קירור על גז שעובדת על ידי רכיבים של מזגן או מקרר או מקפיא מה שזה לא יהיה

פורסם

הצעה שלי תימכור את המזגן נניח תצליח להשיג עליו 2000 תעבוד קצת או תגיד לאבא שיתן עוד אלף קנה מאוורר ב40 שקל ובשאר מערכת קירור גז.

באמת זה יפה לחשוב אבל הביצוע של הדבר הזה הוא לא מעשי זה הרבה יותר קשה ממה שאתם חושבים צריך לשבת ולקרוא הרבה על מדריכים לבניית מערכת עם קירור גז וכמובן להשקיע הרבה זמן וכסף.

אני זוכר שלפני איזה חצי שנה פתחו תרד דומה גם משהו עם גז מזגנים עזבו זה לא מעשי.

פורסם
  • מחבר

תגידו מישהו מכיר, אתרים שבהם מוכרים קירור גז או משהו דומה,

ואם מישהו מכיר אתר של חברה שמייצרת קירור גז

פורסם

אתה לא מבין בזה, אל תתעסק בזה, אם כבר תקנה - אבל לפי רמת הידע וההבנה שלך אף פעם אל תבנה!

חברות שמרכיבות ערכות שלמות של קירור גז (Phase change = שינוי מצב צבירה), כיום הן Asetek. פעם היו גם nVENTIV ו- Kryotech.

להתחלה תקרא את כל המאמרים שפה - www.phase-change.com

ופה- www.xtremesystems.org, בפורום Vapor Phase Change Forum ו- Liquid Chillers (אני ממליץ).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני יתחיל לקרוא

פורסם

It costs 700-1000 $ by the way, not to mention the whole thing weighs around 30 kg, importing it will be VERY messy.

Not to mention expensive.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז הדרך קירור הזאת היא משהו מבחינת מישקל ומחיר, אז למישהו יש דרך אחרת טובה שתגיע למעלות שלי (מעבד 21 המנוחה) אבל שתיהי שקטה?

אם כן, אז איזה?

לינק?

פורסם

מה שאתה מדבר עליו זה קירור גז וזה נבנה ונמכר ע"י חברות או אנשים וזה לא בידיוק חדש..

מצד ששני יש גם את מה שנקרא היטפייפ שגם פועל על אותו גז פראון אז אני לא בטוח למה אתה מתכוון..

המערכות האלה יקרות בטירוף בכלל ובארץ בפרט ..

21 מעלות ? אתה צוחק ? תנסה יותר באיזור של -21 מעלות זה כבר יותר באיזור

פורסם

21 מעלות ? אתה צוחק ? תנסה יותר באיזור של -21 מעלות זה כבר יותר באיזור

מה ?!?

פורסם

מינוס עשרים ואחת מעלות

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי שהמחשב שלי מגיע ל21 מעלות, לא הקירור גז, אני יודע שקירור גז יכול להגיע לטפ' כאלה,

ועל איזה קירור אתם ממליצים שיגיע חטפ' נמוכות כמו שליף אבל יהיה השקט?

פורסם

לדעתי תירד מהעניין משתמש כמוך וכמוני לא יצליח לנצל כזו מערכת צריך גם לעשות את כול המודים ללוח כדי שבאמת תוכל לנצל את הפוטנציאל של קירור כזה לדעתי או שתישאר עם הקירור שיש לך ותסחוט עד הסוף או שתיקנה מערכת קירור מים ברמה גבוהה שגם אותה לא בטוח תצליח לנצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים