פורסם 2004 ביוני 2221 שנים שלום לכולם,יש לי מחשב נייד וכונן קשיח חדש 60 ג'יגה, בצעתי fdisk והכל הלך חלק, יצרתי מחיצה וגם "הפעלתי" אותהבסוף הוא מבקש ללחוץ esc ושאני לוחץ אני מקבל את ההודעה הבאה:write protect error writing fixed diskניסיתי כמה פעמים אך ללא הצלחה.תודה מראש,
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים http://www.wintrouble.net/discus/messages/53/2939.html?998312030אולי זה יעזור לך.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים אני לא אוהב כל כך את Fdisk , יש לך תוכנה כמו Magic Prtitition (אני לא בטוח שככה מאייתים את זה) היא תוכנה טובה שתעשה את העבודה.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים כן...לא ממש שמתי לביכול להיות שהוא כבר התקין עליו מערכת הפעלה.נחכה לתשובה ממנו.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר אז ככה, נכון, הדיסק הוא חדש ללא מ.הפעלה....בביוס האנטיוירוס כבוי, וזה נייד חדש.אני פשוט לא מבין את הבעיה
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים במקרים שיש בעייה עם תוכנות לניהול מחיצות אולי כדאי להוריד ולצרוב לינוקס מסידי (knoppix) ולהעלות את המחשב מהלינוקס.אם הלינוקס עלתה בלי בעיה אז אפשר לעבוד עם ה FDISK שלה, הוא אמור לפתור לך את הבעיה.אם גם במקרה הזה אתה מקבל תשובה דומה או שגיאה אחרת, אולי כדאי שתקח את הנייד למעבדה כי צריך אמצעים מיוחדים בכדי לבדוק ולטפל בדיסקים של ניידים בניגוד למחשבי desktop.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.