עבור לתוכן

מה הטווח הבטוח להאריך כבלי IDE?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי פרוייקט מודינג לחופש ורציתי לדעת עד כמה בערך אני יכול להאריך את כבלי ה-IDE של המחשב שלי (רק לסידירומים, לא להארדיסק)

נ.ב: תציעו עוד העצות למודינג בשעה פרק 5! :)

תודה!

פורסם

אם אני זוכר נכון 3 feet, כלומר כ-90 ס"מ, זה המקסימום. אני חושב שתהיה ירידה כלשהי בביצועים, אבל זה לא אמור להפריע לסידירום.

פורסם

ספציפיקציות ide/ata אומרות שהמרחק הבטוח המקסימלי הוא כ-"18 שזה בערך 45.7 ס"מ. הייתי הולך על 40 ס"מ בשביל להיות בטוח - אלא אם כן ה-5ס"מ הנוספים זה בדיוק מה שיעשה את ההבדל כמובן...

ולגבי המדריך, מה עם אחד לתחרות? ;)

ו- drive stealthing נשמע לי יופי של רעיון...

פורסם

אתה עושה הרבה מדריכים טובים , לא הגיע הזמן שתתחרה עם משהו? ;)

פורסם

אני בטוח שבזמן כלשהו נמכרו גם כבלים של מטר. אבל אני לא יכול להעיד שראיתי אחד עובד. כך שכדאי לך לפחות לנסות אם זה חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם על התגובות!

טוב אז הוחלט (יענו פה אחד :)) שהמדריך הבא יהיה drive stealthing, אני אשתדל לפרסם אותו עד סוף השבוע.

בקשר ל-IDE - חשבתי שזה יוכל להיות יותר ארוך מ-45 ס"מ...תהיה ירידה משמעותית בביצועים?

בקשר לתחרות - אני עוד חושב על מדריך טוב, עוד לא סגור על מה שאני רוצה לעשות, אבל אני אשתתף! :)

נראה לי נאריך את הדד-ליין של התחרות או שיהיה לנו זוכה טכני... ::)

פורסם

אין לי ספק שאם מוכרים את זה אז כנראה שזה עובד, אבל זה נלקח מהספציפיקציות האחרונות (והמעודכנות) של ide/ata ...

Design_IDE.gif

עוד לא ראיתי כזאת סטיה בין ספציפיקציות למעשי בחיי, שווה לבדוק למה הכבל מיועד ואם הוא באמת עובד עם הכל...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם

מישהו יודע למה מערכת ההודעות הפרטיות לא עובדת? זה כותב לי כל הזמן (כמה איזה שבוע וחצי)

"Your session timed out while posting. Please go back and try again."

אז ל- Check_Point: אם תוכל לשלוח לי את מספר האייסי שלך נוכל לדבר הרעיון שלך מצא חן בעיני :)

(סליחה על הסטייה מהנושא אבל לא היתה לי ברירה)

חוץ מזה, תודה רבה רבה לכולם, זה יעזור לי מאוד!

נדב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים