פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים יש לי גם פרא אמפ HAFLER שנחשב לאיכותי.**עריכה** אני לא יודע אם הKENWOOD שלי יהיה מוכן כבר (הוא בתיקון) אז אני אולי ישתמש בHAFLER שלי
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אני ברור שמגיע, ומביא איתי את סקורפ ולאדי מעזריאלי.אני מביא את ה280 ואת האייריבר, לא בראש שלי להתחיל להיסחב עם מחשב אז אני פשוט ישתמש במה שאתם מביאים.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים אוקיי, מעולה. אז יש לנו אישור הגעה מכולם חוץ מAndro.... שיבי ישתמש במגבר שלי (רום, אני אקרע אותך אם יקרה לו משהו... ) ואני אשתמש במגבר אוזניות ייעודי של אסף (מגבר של 400 דולר למי שתהה).
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר סקורפיון, אני מניח שאתה מתכוון למגבר הזה: http://www.aqua-audio.com/head.htmlאז יש לנו אישור הגעה מכולם חוץ מAndro....ממתי הוא מוזמן?לא "ויתרנו" עליו בערך בעמוד 12?
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים כבר איבדתי את הת'רד הזה מזמן....בקיצור - מגיעים בינתייםHOLY JC (מארח)47אניshibbydj_lady47, עשה רשימה של מי מביא מה.וכן, אני מתכוון לאקווה הד (תודה שוב אסף!)
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר אני שוב חוזר ואומר, אם יש מישהו שרוצה לבוא ולתרום משהו למפגש שלנו, הוא בהחלט מוזמן (למרות שזה קצת קצת בדקה ה90 אבל בכל זאת...). בכל מקרה, המוזמנים שבאים הם: holy JC מארח אני Uber Scorpion Shibby DJ_Ladi סך הכל 5 אנשים. אלה שבאים- תנסו לגייס עוד ציוד(לא יודע מאיפה, תשתמשו בקשרים שלכם בהעולם התחתון, תשדדו איזה בנק ותקנו ציוד, תעשו משהו- העיקר שתשיגו! ), כי אני מרגיש שאין לנו מספיק ציוד; במיוחד אוזניות. ונחמד שיהיה לנו פריט כה אקזוטי במפגש- המגבר של הaqua שלפי מה שהבנתי הוא ממש טוב.
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים יש מספיק ציוד לבחון, תאמין לי....ככה במקום להקדיש לכל אוזניה רק רבע שעה במקרה הטוב כל אחד יוכל לשבת עם כל אוזניה חצי שעה בכיף ובלי לחץ.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים יש מספיק ציוד לבחון, תאמין לי....ככה במקום להקדיש לכל אוזניה רק רבע שעה במקרה הטוב כל אחד יוכל לשבת עם כל אוזניה חצי שעה בכיף ובלי לחץ.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים ידיעה מצערת שביררתי רק עכשיו.המגבר שלי בחיים לא יהיה מוכן עד מחר להשוואת אוזניות שלנו :'(.אז אין לי ממש הגברת אוזניות נורמלית (חוץ מהפרא אמפ שלי שהוא משפר באיכות אבל לא יודע כמה כמו מגבר רגיל) אז למישהו יש פיטרון מה עושים ???
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים ואקיי סבבה אני באעכשיו ככה אני מביא איתיM Audio Audiophile 2496Sony MDR-V700וכמה תקליטיםרום אנחנו צריכים לקבוע קח את הפלאפון שלי ותן לי את שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.