עבור לתוכן

30 דבורים(צרעות?) ענקיים נגד 3000 דבורים

Featured Replies

פורסם

רואים שעשו את הקטעים במחשב

פורסם

לא עשו את זה במחשב הקטע נלקח מנשיונאל ג'אוגרפיק וזה אני יכול להגיד מה10 שניות הראשונות אם אני לא טועה "הדבורים"(צרעות) ניצחו(ראיתי רק 10 שניות אבל ראיתי את התוכנית בנשיונאל).

פורסם

OMFG מה זה הדבר הענק הזה?!?? :o

פורסם

מזל שהיצורים האלה לא תפסו טרמפ מחוץ ליפן עד עכשיו.

הן הורגות יותר מ-50 אנשים ביפן כל שנה לפי הסטטיסטיקות שהראו ב-NGC אז...

ולדבורים "סטוק" ואפילו לגזע הכלאיים האפריקאי\אירופאי הידוע לשצמה אין סיכוי לשרוד מתקפה של קומץ מהדברים האלה :|.

ערכו הדגמה קצרה ב-NGC איך 45 צרעות ענק משמידות קן דבורים שמנה יותר מ-3000 פריטים בפחות מחצי שעה... ללא אבדה אחת.

*וזה לא עריכת מחשב.

פורסם

עכשיו הראיתי את זה לסבתא שלי והיא מאוקראינה היא אומרת לי שבדיוק הצרעות האלה עשו להם קן ממש מחוץ לחלון של החדר שלה!!

מתי שהיא הדליקה אור בחדר הם היו ניכנסים בחלון כי ראו אור חחח  :-\

אז זה לא רק ביפן  ;)

פורסם

ממש גועלי ( :P :-\ ) איך שהצרעות רוכלים את הדבורים!

פורסם

ממש גועלי ( :P :-\ )  איך  שהצרעות רוכלים את הדבורים!

אני ניסיתי לראותא ת זה וזה איטי אני ניסיתי הורדה למחשב זה לא עוד :-[

פורסם

ma ze ha geza ha ze? ze ha amstaf shel ha dvorim :o

פורסם

ראיתי את זה גם בנשיונל ג'אוגרפיק, אלה צרעות ענק ממש ענקית ! ועוקץ קטלני מאוד מאוד צריך לגשת אליהם עם בגד מיוחד מעור

וגם את זה הן קצת חודרות, בקיצור הלילה כולם לישון עם פליט מתחת לכרית ליתר ביטחון ;)

פורסם

איזה גועל נפש,זה הדבר הכי מגעיל שראיתי.

עכשיו בלילה אני יחשוב על הדבר הזה כל הזמן.

פורסם

אנחנו בני האדם רוצחים הכי אכזריים שקיימים..

אתם משווים דבורים שאוכלים דבורים אחרות לבני אדם שמתעללים בחיות, משתילים להם כל מיני תחליפי אלקטרוניים לאיברים למשל..

וגם הננדוס שכולנו אוהבים לטחון קירקר פעם...

פורסם

OH FUCK

BIG ASS צרעה

(סליחה על הקללות)

וכן זה נכון בני אדם רוצחים בשביל ה"כיף" כל הטבע רוצח בשביל אוכל אנחנו הדבר הכי מפגר שהטבע המציא

פורסם

צודק

אני אקח את מה שאמרתה ואלך יותר רחוק עם זה.

למי שזוכר מהסרט מטריקס יש אמירה "קטנה" של סמית' :"המין האנושי זה וירוס "

בעצם הוא צודק, אנחנו מין היחיד שדופק מינים אחרים "סתם" הורס יערות , מה שמוביל בכלל להרס עצמי.

אם חושבים על זה עוד קצת מגיעים ל:

* המין האנושי חכם כפרט אך טיפש כחברה

* אנחנו מתאבדים ע"י הרס מה שמחזיק אותנו בחיים (הרס יערות , זיהום וכו'...) זה מוגדר כמחלת נפש אצל פרטים אבל כחברה זה נורמה.

ועוד כמה דברים שנותנים הוכחה

אנחנו המין הכי הרסני שנוצר ללא מטרה

פורסם

בתור חובב טבע ומנוי למהדורה האנגלית של הגיליון, אני יכול להגיד לכם שזה אחד הסרטונים המדהימים ביותר שראיתי אי פעם. למעשה, עוצמת הטבע תמיד מדהימה... אבל זה כבר סיפור אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים