עבור לתוכן

רשת אלחוטית 108Mbps

Featured Replies

פורסם

יש לי נתב של Netgear שתומך ב Super G 108Mbps שנקנה בארה"ב.

אני מעוניין לקנות כרטיס PCI שיתמוך גם ב108. אם היה לי את האופציה,

הייתי קונה את הכרטיס של Netgear שתומך גם הוא בטכנולוגיה זו, אבל בארץ לא מוכרים אותה.

השאלה היא אם הכרטיסים כמו הכרטיס של D-Link G520 שטוען כי תומך ב108Mbps, באמת יגיע למהירות זו (בתנאים האופטימלים כמובן) כמו שהכרטיס של Netgear?

תודה.

פורסם

לי ולחבר שלי יש רשת אלחוטית ביננו של עם ציוד של extreme g יש לי ת DI-624 revison C שגם נקנה בארה"ב ואני יכול להגיד לך שזה לא יגיע ל108

א. כי הרשת החוטית שבדרך כלל יש בשימוש ביתי גם ככה עובדת על 100 וב' זה מהירות אופטימלית תיאורטית זה לא באמת יגיע לזה כי אנחנו לא חיים בואקום יש הפרעות שמורידות את הקצב

בכל מקרה אני אישית לא ממליץ לך להשתמש במצב הזה לפי מה שהבנתי זה עושה איחוד ערוצים ואז זה מתנגש עם טלפוני 2.4 ומערכות אלחוטיות אחרות

כי הם רבים על הערוצים דבר שיגרום לראוטר שלך בסופו של דבר לעשות ריסט לעצמו יש את super g without turbo שזה מצב עדיף כי זה לא מאחד ערוצים זה רק משהו בתיכנות בדיחסה של הפאקטים וזה אמור להאיץ תקצב ב30 אחוז מה54 הרגיל

פורסם

כי אנחנו לא חיים בואקום

זה מבוסס על גלי רדיו

דווקא בוואקום זה לא היה עובד

פורסם

גלי רדיו הם גלים אלקטרומגנטים כלומר הם גלים שכן עוברים בוקום

לכן אנחנו משדרים לחלל בתקווה למצוא חייזרים כמו שהאור עובר

לעומת זאת גל קול לא עובר בואקום

אבל לא מדובר פה על גל קול:)

עריכה : סתם לידע כללי גל אלקרטומגנטי כמו גל רדיו הוא גל רוחב כלומר גל שכיוון התקדמתו מאונך לכיוון השינוי שבו ואחד התכונות המעניינות שלו זה שהוא לא זקוק לתווך(חומר) על מנת להתקדם לכן הוא מסוגל לנוע בריק שלא כמו יתר הגלים הזקוקים לתווך בין הגלים האלקטרומגנטים כלולים קרני איקס (רנגן) רדיו ואור

פורסם
  • מחבר

שאלה עקרונית-

אם הנתב והכרטיס מתקשרים ב54, זה אומר שבאותו מרחק, המהירות תהיה אותה מהירות כמו אם היו מתקשרים ב108?

האם האות של 54 יקלוט פחות טוב מה108? כל מטר חשוב לנו במרחק שלנו..

תודה.

פורסם

אם זכור לי טוב מעבר ל108 כלומר מצב turbo static/dynamic מגדיל את הטווח קליטה לעומת ה54 הרגיל.

פורסם

עם ציוד רגיל קשה מאוד להגיע ל 108 בפועל מגיעים להרבה פחות

אפשר לחזק את האות עם אנטנות אבל מסתבר שהם אסורות ע"י משרד התקשורת

פורסם
  • מחבר

מתשובות שקיבלתי בפורומים בחול, עולה כי שני המכשירים משתמשים באותה טכנולוגיה של atheros..

אז אני מקווה שהם באמת יוכלו לתקשר ב108 (שוב.. מצב אופטימיל, לא מצפה לתקשורת ברמה כזו)

תודה למגיבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים