פורסם 2002 באפריל 1323 שנים joe blow.....תיקח את הblow ותעביר לפני הjoe שהם יהיו צמודים ואז תחליף את הe בbובסקירה הזו אין את הרקמולים שאנחנו רוצים
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים בכלל, הלקסון, הם לא ממש "רמקולים למחשב."אם אני מעודכן, אז שמה יש רמקולים בממדים קטנים. להלן, סטאלאטים.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים הם גם למחשבהנה הspec שלהם מאתר הבית....אני לא מוצא ביקורות עליהם אבל לפי spec הם ממש טובים
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מביאים את כל הרמקולים שלהם? אני היתי רוצה זוג רמקולים סטריו נחמדים כאלה, אם יש כאלה בזול, מה טוב.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים הם יותר מערכת קולנוע ביתית מאשר רמקולים למחשב.. ;Dכןיש להם מגבר פנימי בגלל זה הם טובים למחשבבתור מערכת קולנוע ביתי הם מאוד ממוצעים
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני מניח שלא צריך רסיבר בשבילם... אחרת מה הרעיון למכור אותם כרמקולים למחשב?כנראה שאני אזמין אותם (או שמישהו אמר אם אני לא טועה שהם יובאו לבדיקה?) ל GAMETHEATER XP :smoke:יש להם מגבר משלהםהוא חלש יחסית לרסיבר אבל בסדר גמור יחסית לרמקולים למחשבולא הם לא יגיעו לביקורת לצערי......היבואן לא מאשר לpchardwere לפתוח לבדיקה כאלה
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים מביאים את כל הרמקולים שלהם? אני היתי רוצה זוג רמקולים סטריו נחמדים כאלה, אם יש כאלה בזול, מה טוב. אין לי כוח לחפש את האיקון שמקיא... אבל ..: בעעעעעעעעעעע!!!!! איכס פוי מגעיל בעע!!!!!! הייתי רוצה 5 כאלה + 4 סאבוופרים.
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אני מניח שלא צריך רסיבר בשבילם... אחרת מה הרעיון למכור אותם כרמקולים למחשב?כנראה שאני אזמין אותם (או שמישהו אמר אם אני לא טועה שהם יובאו לבדיקה?) ל GAMETHEATER XP :smoke:יש להם מגבר משלהםהוא חלש יחסית לרסיבר אבל בסדר גמור יחסית לרמקולים למחשבולא הם לא יגיעו לביקורת לצערי......היבואן לא מאשר לpchardwere לפתוח לבדיקה כאלהואם אני אקנה אותם אחרי הבדיקה?אם הוא לא יסכים, אולי יש לו משהו להסתיר (קנוניה,קנוניה...)?
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים חברה ! העיניין עדיין בבדיקה.... אולי זה יתאפשר ! למה אתם פסימיים כאלה ? ;D
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים כי אמרת שלא.....טוב נו אם כן אז אחלהאם כבר אתה פה אז שמעת אותם בעצמך? איך הם?
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אהבתי ! מאוד ! באמת ! מערכת קולנוע אמיתית, גדולה, יפה ואיכותית ! ואני מדגיש - מערכת קולנוע ! לא איזה רמקול 10x10 ס"מ. כמובן היא לא מתקרבת אפילו למערכות סאונד בעשרות אלפי שקלים, אבל.... לדעתי - השקעה נבונה !
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים איזה בדיקה?והוא מוכן לתת.... היבואן לא מוכן לתת אותםמה זאת אומרת היבואן?? אם יש לו סט שיתן אותם לבדיקה ואני מתחייב לקנות את הסט הזה למרות שהוא פתוח ו"משומש" במחיר נורמלי...שיוותר על הרווח שלו על סט אחד בשביל לפרסם אותם ולמשוך אנשים לקנות מוצר זה אצלו 0ומניסיון, ברגע שקונים מוצר אחד בחנות מסוימת ומרוצים, חוזרים לקנות עוד...)
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים אהבתי ! מאוד ! באמת ! מערכת קולנוע אמיתית, גדולה, יפה ואיכותית ! ואני מדגיש - מערכת קולנוע ! לא איזה רמקול 10x10 ס"מ. כמובן היא לא מתקרבת אפילו למערכות סאונד בעשרות אלפי שקלים, אבל.... לדעתי - השקעה נבונה ! את זה ניתן למישהו אובייקטיבי לקבוע ולא למוכר, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.