פורסם 2004 ביוני 2221 שנים היייש לי כרטיס ALL IN WONDER 8500 ואני לא מצליח לעשות לכידת וידיאו. לכרטיס יש צמה כזאת (dongle) שאליה אני מחבר את כבלי ה-RCA (ניסיתי מהממיר של YES) אבל אני לא מקבל שום תמונה. אני שומע קולות כי מהצמה יש חיבור ל-LINE-IN של הכרטיס קול.ניסיתי להשתמש בתוכנה של ATI אבל היא מתרסקת בהפעלה. ניסיתי גם ב-virtualdub אבל מה שאני רואה זה רק שלג.האם זאת בעית חומרה או הגדרות?אין לי בעיה לראות את המחשב על הטלויזיה.תודה מראש לעוזרים
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=10&submit.y=1&submit=GO%21הקובץ הראשון הגדול ביותר
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים ותשתמש בתוכנה WINDVR(אם אני לא טועה ככה קוראים לה) , ואם אנחנו כבר בענייני VIVO , אז מתי שאני משתמש בתוכנה ומקליט , אז אני מקבל קבצים ענקיים! כאילו הקודק עושה קבצים בעלי נפחים עצומים! נגיד שעתיים של הקלטה זה איזה 4-3גיגה אם אני לא טועה, יכול להיות יותר.
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים לכידת וידאו דורשת מחשב חזק + הארדיסק בנפח עצום כדי שתעשה אחר כך Convert ..
פורסם 2004 ביוני 2321 שנים אני לוכד את הוידאו עם המחשב של אח שלי :AMD Athlon XP 2400 thorton @ Barton core 2300MHZ שזה כמו דירוג מעבד של 3400+ , הקיצר , מעבד מעולה מכפלה ובאס : 230X10תיזמוני זיכרון 5-3-2-2.5 על מתח 2.8Vזיכרונות : 2X Infineon 256MB PC3200 @ 460MHZ(xerox chips)ועובד מצויין , ויש הארדיסק מהיר 80GB 8MB של WD , אבל אני שואל , למה זה דורש כל כך הרבה נפח?! , הרי סרט אחרי קידוד לוקח מקסימום 1.4גיגה , וזה סרט של לפחות שעתיים שלוש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.