פורסם אתמול בשעה 04:15 PM1 יום אני רוצה לקנות מחשב מיד 2 ואשמח לדעת אם שווה לימפרט:מעבד i7 11700k 3.60ghz 32 גיגה ראם 2133 mt/sטרה 1 של אחסוןGigabyte Nvidia geforce 3060 ti 8 gbאלה כל הפרטים שיש לי על המחשב בנוסף לזה אני מקבל מסך 75 הרץ של חברת aoc הוא מבקש על כל זה 3300 שחאשמח לביקורות
פורסם לפני 21 שעות 21 שעות לפני הכל שהמוכר יתן לך את הדגם המדויק של הנייד.כל מה שיש לך לא שווה הרבה, כי קשה לדעת איך זה בא לידיביטוי בנייד הספציפי.יש הרבה מקום למשחק עם הביצועים באותה חומרה.קרי, יצרן אחד מביא את הביצועים לטופ ואצל יצרן אחר זה דרדל'ה. נערך לפני 21 שעות 21 שעות על-ידי A-10
פורסם לפני 9 שעות 9 שעות ציטוט של FROGI20אני רוצה לקנות מחשב מיד 2 ואשמח לדעת אם שווה לימפרט:מעבד i7 11700k 3.60ghz32 גיגה ראם 2133 mt/sטרה 1 של אחסוןGigabyte Nvidia geforce 3060 ti 8 gbאלה כל הפרטים שיש לי על המחשב בנוסף לזה אני מקבל מסך 75 הרץ של חברת aocהוא מבקש על כל זה 3300 שחאשמח לביקורותלדעתי שווה לקחת.
פורסם לפני 9 שעות 9 שעות ציטוט של A-10לדעתי שווה לקחת.בעקרון מצטרף לדעתו של A-10 בתנאי שהאחסון הוא SSD . במצב של היום המחיר משתלם אם כרגע האחסון הוא SSD.אם הוא רק דיסק מכאני אז ראיתי אופציות יותר טובות ביד 2 . כי לרכוש בנפרד SSD של 1 טרה זה תוספת של כ 600 ש"ח כיום . קשה לי מאוד להאמין שמי שרכש מחשב כזה בזמנו רכש אותו עם זכרון 2133. לאחר שהמחשב יהיה אצלך תיכנס לביוס ותפעיל XMP .
פורסם לפני 1 שעה 1 שעה ציטוט של yoavkeקשה לי מאוד להאמין שמי שרכש מחשב כזה בזמנו רכש אותו עם זכרון 2133.אכן קשה להאמין, אבל ...בהחלט אפשר למכור / לנסותלמכור אותו עם זכרונות כאלה ...
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.