עבור לתוכן

יש לי שאלה בקשר לחריטה על פרספקס..

Featured Replies

פורסם

תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור..

והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?!

אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)

פורסם

אתה יכול לעשות מקסימום סריטות עם הסכין היפאנית. הקווים שיצאו לך יהיו דקים מידי ואם לא תזהר, עמוקים מידי.

אם אתה רוצה לחריט ביד אז יש כלים אחרים שאתה יכול להשתמש בהם... (שכחתי איך קוראים להם :-[)

פורסם
  • מחבר

תודה....ירדתי מהרעיון!

פורסם

חכה רגע לפנישאתה יורד מרעיון...

אם אתה בכל זאת רוצה לחרוט עם סכין יפאנית, אתה יכול למלא את החריץ בצבע, רצוי פלורססנטי (אני מתכוון לצבע ש"זורח"... כמו במרקרים...) ואז יראו יותר טוב את התמונה.

אתה יכול לעשות ניסיון עם הסכין על חתיכה עודפת של פסרפקס (אם יש לך) ולראות איך זה יוצא.

מה שהתכוונתי להגיד בהודעה הקודמת זה שאם סתם תחרוט את התמונה, פשוט לא יראו אותה...

פורסם
  • מחבר

קיצר...לא נראה לי שאני יעשה את זה..

תודה בכל מקרה..אני פשוט ייתן למישהו שיחרוט לי..

רק אני לא יודע מי!

פורסם

א: אתה מוזמן לדבר איתי בקשר לחריטה.

ב: לרעיונות לדרכי חריטה ראה דיון. שינם כמה רעיונות ועצות בכל אורך הדיון, מומלץ לקרוא לפני תחילת העבודה. יש גם תמוונת של מישהו שהקשיב לעצתי באותו הדיון.

פורסם

אתה יכול פשוט לקחת מסמר או הכי טוב פצירה עגולה ולחרוט איתם, הם יתנו לך קווים יותר עבים ובאמת "יחרטו" ולא יחרצו.

חשוב לא ללחוץ רק ממש להוריד מעט חומר - ממש רק לשרוט קלות - בתאורה זה יבלוט בכל מקרה כך שאין צורך ממש בשריטה עמוקה.

בהצלחה, ונשמח לראות תוצאות ...

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!!!!!!!

פורסם

אתה יכול פשוט לקחת מסמר או הכי טוב פצירה עגולה ולחרוט איתם, הם יתנו לך קווים יותר עבים ובאמת "יחרטו" ולא יחרצו.

חשוב לא ללחוץ רק ממש להוריד מעט חומר - ממש רק לשרוט קלות - בתאורה זה יבלוט בכל מקרה כך שאין צורך ממש בשריטה עמוקה.

בהצלחה, ונשמח לראות תוצאות ...

זהו! פצירה! לזה התכוונתי ב"כלים אחרים" בהודעה הראשונה שלי...

תודה alianyn...

פורסם
  • מחבר

לפי הפצירה שיש לי בבית ...לא הבנתי איך אני אמור לחרוט איתה..

מישהו יכול להסביר לי איך..?? ואם יש תמונה אז תביאו כדי שאני יהיה בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים