עבור לתוכן

עזרה בבקשה- מחשב חדש עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי.

המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA

פורסם

אי אפשר לדעת בלי ההודעה, זה יכול להיות כשל של הזכרונות (היה מקרה כזה אצל חבר שלי)

פורסם

זה שהמחשב חדש לא אומר שהוא תקין.

האם אתה מקבל את אותה הודעה בדיוק בכל פעם (אותו קוד שגיאה) או שגיאה אחרת בכל פעם?

זה נשמע כמו בעיית חומרה, אבל הייתי ממליץ לנסות להתקין את הדרייברים האחרונים לכל הרכיבים (להוריד מהאינטרנט) למקרה (הלא סביר) שהדרייברים שקיבלת עם המחשב לא תקינים.

אגב, אם המחשב ממש חדש (ואתה אומר שהוא אצלך בערך יומיים), קח אותו לחנות ותדרוש שיחליפו לך אותו לגמרי (את כל החלקים, שלא יחזיקו אותו שבוע במעבדה ויתחילו לבדוק כל אחד מהחלקים) או שיחזירו לך את הכסף (אני חושב שהחוק מאפשר לעשות את זה עד 14 יום מיום הקנייה). זה אולי נשמע פיתרון קיצוני, אבל ככה לא תצטרך לשבור את הראש עם הבעיה זאת.

פורסם
  • מחבר

כל פעם זו אותה הודעה בפעם הבאה שזה יקרה אני ירשום אותה פה.

ואני יודע שזה שזה מחשב חדש לא אומר שהוא חיב להיות תקין בגלל זה ציינתי שזה חדש שאולי מישהו יוכל לדעת באיזה חלק הבעיה כי אני בטוח שאם אני יקח אותו לחנות הם יעכבו אותו שם לפחות שבוע ולא בטוח שיעשו משהו הבעיה גם שזה לא מופיע כל הזמן אז יכול להיות שיצטרכו לשבת עליו הרבה כדי לראות את זה ולא בטוח שיעשו את זה.

חוץ מזה אני לא יודע אם זה קשור אבל הטמפרטורות של המעבד (פרסוקט2.8) נראות לי גבוהות במנוחה 53 ובעבודה 65 (תוך כדי משחק) הלוח 44.

פורסם

טמפ' אכן גבוהות. זאת בדיוק הבעיה עם פרסקוט.

אם אתה מוודא שהחומרה תקינה והבעיה ממשיכה תנסה להחליף גוף קירור למעבד.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא איך אני מוודא שהחומרה שלי תקינה? הכל מתפקד לי בסדר ושום דבר לא נתקע לי תוך כדי עבודה

זה קורה רק לפעמים וכשאני מעלה את המחשב מתי שהווינדוס עולה (לפעמים זה מתמשך כמה ריסטים רצופים עד שזה עולה).

הגוף קירור שלי והמאוורר שעל המעבד נראים די פשוטים השאלה אבל אם כל מעבד פרסוקט מתחמם לטמפ כזאת או ששלי גבוהה במיוחד?

פורסם

פרסקוט נחשב למעבד הכי חם היום , הוא גם מספק ביצועים גרועים יותר מהמעבדים הישנים יותר של אינטל , וגם מתחמם יתר על המידה. , מי שקונה פרסקוט עושה שטות שאין כמוה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים