עבור לתוכן

שלושת המודים החדשים שלי :)(כונן שחור, מוד סינקים לכרטיס מסך ומאוורר לנורת' בריג)

Featured Replies

פורסם

מאחר שיצאנו לחופש הגודל היה לי זמן ומרץ לעשות את זה.. לא יצא מעולה אבל אני מסופק.

http://www.ag-or.i8.com/moding

מה אתם אומרים?

* מנהלים- לקח לי בערך שעה(באמת שעה :))  להדביק את הת'ראד הזה בהצלחה... נס שהצלחתי.

(תגידו יש במקרה בעיה עם הסמל של האחוזים ? -  כי כשהורדתי זה פתאום עבד... אין לי מושג....  ;))

פורסם

יפה מאוד!

אהבתי בעיקר את הצביעה הטובה של הכונן , רק לא היה יותר טוב אם כל המארז היה צבוע שחור? ;)

איזה מאוורר שמת בגשר הצפוני?

ועל איזה כרטיס מסך מדובר?

בסך הכל עבודה טובה , קבל ח"ח

:)

פורסם

יפה, איך בידדת את הסינקים של הכרטיס מסך מההלחמות שלא יקצרו?

הכל מאוד יפה אבל כמו שאמר החבוב שמעלי מה עוזר לך כונן שחור שכל המארז לבן זה יוצא קצת מוזר..

פורסם

נחמד מאוד ;D

באמת איזה כרטיס מסך זה?!

פורסם

שמת סינקים על אנתיקה ;D (לשם מה?) ובאמת כונן שחור במארז לבן (לשם מה ?) עדיף לחסוך את השטויות האלה עבור קניות יותר גדולות או שיפורים כבדים יותר.

פורסם
  • מחבר

בסדר, ראיתי את התגובות ואני מסכים אתכם

1) כן אני יודע שרק הכונן שחור ולא המארז אבל זה היה סתם לניסיון. אולי אני אצבע גם את המארז. (אבל יצא נחמד לא?)

2) - כן זה באמת כרטיס ענתיקה וההדבקה של הסינקים היתה די חובבנית.. שמתי על הקדמי קצת משחה תרמית.. וכנראה שאני אחליף אותו במשהו חדש שעולה בסביבות ה300-400 ש"ח (9200 או gf4mx) אז הרשיתי לעצמי לעשות שטויות.

3) הסינק שהדבקתי לקוח מvodoo banshee ישן והמאוורר הוא של p1 :)

פורסם

עדיין לא רשמת על איזה כרטיס מדובר... ;)

פורסם

יצא יפה מאוד!

ואיך צבעת את הכונן?????

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא

Nvidia Riva TNT2 M64 של Pine.

אתה לא רוצה לדעת איך צבעתי (אהמ.. פרמננט.. אהמ.. ::) :-[) (*התפעלתי בעצמי מהתוצאה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים