פורסם לפני 16 שעות 16 שעות שלום לכם חברים,יש לי שאלה למה הכרטיס מסך החדש שלי עושה הרבה מאוד רעש חזק שהמאווררים עובדים מהרזה קורה לי בכל פעם שהמחשב מתאמץ ויש עומס על המחשב ובמיוחד על הכרטיס מסך וגם שאני מנסה לעשות בנצ'מרקיםזה מאוד מלחיץ אותי ואני לא בטוח שזה תקין(סליחה חברים כנראה שבסוף זה לא ה- Coil Whine אלא רעש של מאווררים חזק מאוד)האם אתם מכירים את זה? ואיך אפשר למנוע את זה או להפחית את זה?אשמח לעזרה מכם בנושא נערך לפני 1 שעה 1 שעה על-ידי yacov ichao
פורסם לפני 12 שעות 12 שעות coil whine זה לא הרבה מאוד רעש חזק.זה צפצוף\ שריקה https://youtu.be/HP73edpQwgc?t=107
פורסם לפני 10 שעות 10 שעות מחבר היי שריקה אני לא יודע אבל זה רעש חזק של מאוורר מסתובבים מהראם תרצה אשלח לך סרטון שצילמתי פה
פורסם לפני 10 שעות 10 שעות מחבר יש לי כרטיס מסך דגם - rtx 4090 tuf gaming ocוהוא עושה רעש ממש חזק אני חושב שזה נקרא חריג כבר לא יכול להיות שזה רגיל(וכן אני יודע שזה כרטיס ממש חזק אבל בכול זאת לא נראה זה צריך להשמיע רעש כזה)אם תרצה אני צילמתי סרטון של זהאולי כדאי לי לעשות אנדרוולט?
פורסם לפני 9 שעות 9 שעות ציטוט של yacov ichaoלמה הכרטיס מסך החדש שליציטוט של yacov ichaoיש לי כרטיס מסך דגם - rtx 4090 tuf gaming ocהוא לא חדש.אם הוא מרעיש מידי , תפנה לחנות ותבקש שיחליפו באחריות .
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.