פורסם אתמול בשעה 10:45 AM1 יום 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2,500 שח עם חריגה עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?בעיקר עבודה משרדית של תוכנות אופיס, מיילים, טאבים בכרום.המחשב מיועד למנהל חשבונות העתידי של החברה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?רצוי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?אני מטייל כרגע בין לקוחות והמחשב הרגיל שלי שוקל 1.7 קילו – דל INSPIRON מלפני 6 שנים גודל 14 אינצ.רצוי שיהיה במשקל שלו או יותר קל.אעדיף גודל 15.6 עם מקשים בצד, או גודל אחר עם מקשים. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא קריטי. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר באשדוד אבל לא קריטי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?היום אבל לא קריטי לחכות גם עוד חודש10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?לא 11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)יחובר מסך בנפרד 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:אשמח אם יהיה מסך IPS, שיהיה קל משקל, זיכרון דיסק קשיח לא כזה רלוונטי כי רוב המסמכים יאוחסנו בדרייב של מייקרוסופט, שיהיה מינימום 16 ראם או אופציה ליותר, אחריות עד לבית הלקוח ולא התנהלות מסורבלת מול האחריות (אז לא אסוס) ומעבד I5 ומעלה שיחסוף בסוללה עם דגם מעבד U.אחד השותפים במשרד קנה את הדגם הזה היום:https://www.espir.co.il/product/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-pro-14-essential-pv14250-lt-rd33-16471 האם לקנות שוב דל וליהנות משקט של תקלות, או ללכת על דגמי לנובו SLIM שיהיו לי קלים יותר?מציין שהמקלדת במחשב שלי אחת הגרועות שחוויתי.
פורסם לפני 22 שעות 22 שעות תתקן בבקשה בכותרת שיהיה מובן שמדובר על מחשב נייד.המממ, 14 אינצ' וקילו וחצי ?נו, "העיקר" לא אסוס ...
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.