פורסם לפני 19 שעות 19 שעות שלום לכולם.אתמול ביצעתי שריון ללפטופ החדש של לנובו, Legion 5 15IAX10, דרך KSP אילת, אקבל אותו לקראת סוף חנוכה.עכשיו, אני אף פעם לא התעסקתי עם זה והגיע הזמן שאתעסק, אני צריך להתקין ווינדוס בעצמי.ביצעתי את שלבי ההכנה על הUSB שלי - נכנסתי לאתר מייקרוסופט, עשיתי את האופציה השנייה (Create Windows 11 Installation Media option) - ועכשיו הUSB שלי מוכן עם הווינדוס(אלא אם כן פספסתי משהו).הבנתי שבנוסף לכך אני צריך להכין דרייבר RST למקרה וזה לא יזהה לי את הכונן.אממה, לא הצלחתי למצוא הורדה מתאימה באתר של לנובו, ובאתר של אינטל יש רק קובץ EXE והבנתי שאני צריך ZIP.אשמח לעזרתכם, איך אני יכול לפתור את הבעיה ומה אני צריך לעשות, איזה קובץ אני צריך להוריד ולאן אני צריך לדחוף אותו בUSB של ההתקנת ווינדוס?עורך ומוסיף:המחשב נייד מגיע עם מעבד אינטל אולטרה 7 255HX, במקרה וזה מידע נחוץ. נערך לפני 19 שעות 19 שעות על-ידי maor18
פורסם לפני 18 שעות 18 שעות אפשר לנטרל את הVMD דרך הביוס . גם ככה זה חסר ערך . לאחר נטרול שלו הדיסק יזוהה.
פורסם לפני 17 שעות 17 שעות מחבר ציטוט של yoavkeאפשר לנטרל את הVMD דרך הביוס . גם ככה זה חסר ערך .לאחר נטרול שלו הדיסק יזוהה.אני מעדיף פחות לגעת בזה אם להיות כן...אשמח בכל זאת לפתרון שעליו פתחתי את הפוסט
פורסם לפני 16 שעות 16 שעות אולי הם נפטרו מהקשקוש הזה בדור האחרון וזה יזהה אוטומטית .אין את הדרייבר הרלוונטי באף אחד מהדגמים של הדור הזה.
פורסם לפני 16 שעות 16 שעות מחבר ציטוט של yoavkeאולי הם נפטרו מהקשקוש הזה בדור האחרון וזה יזהה אוטומטית .אין את הדרייבר הרלוונטי באף אחד מהדגמים של הדור הזה.יש לי דרך לוודא את זה?רוצה להיות מוכן כשהמחשב יגיע, לא רוצה להתחיל להיתקע בגלל שטויות 😅
פורסם לפני 14 שעות 14 שעות תגובה פופולרית ציטוט של maor18לא רוצה להתחיל להיתקע בגלל שטויותהשטות הכי גדולה זה להתקין חלונות 11 ...
פורסם לפני 14 שעות 14 שעות ציטוט של yoavkeאולי הם נפטרו מהקשקוש הזה בדור האחרון וזה יזהה אוטומטיתכנראה שלא - https://www.google.com/search?q=do+we+still+need+rst+driver+for+windows+installation&oq=DO+WE+STILL+NEED+RST+DRIVER+FOR+WINDOWS+I&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBECEYoAEyBggAEEUYOTIHCAEQIRigATIGCAIQIRgV0gEKNTA1NjBqMGoxNagCCLACAfEFDY5wviGTSwTxBQ2OcL4hk0sE&sourceid=chrome&ie=UTF-8
פורסם לפני 13 שעות 13 שעות ציטוט של A-10כנראה שלא - למה לא ? אין התייחסות ל core ultra 2XX . אני יודע שדור 14 עם צ'יפסט 700 צריך את זה .אבל אם תעבור על דגמים של core ultra 1xx ( וגם 2xx , פשוט 1XX נמצאים בשוק כבר הרבה זמן ) אין בשום מקום דרייברים של RST .לא בלנובו , לא בדל , לא בHP .
פורסם לפני 12 שעות 12 שעות וואללה, לא יודע.בגלל זה הלכתי לגוגל.אולי צריך לעשות חיפוש יותר מעמיק,אם כי הכי טוב זה מישהו שכבר אחרי ...
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.