עבור לתוכן

סלרון 500 או P2 350?

Featured Replies

פורסם

כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75.

אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד? :)

פורסם

אני הייתי לוקח את הסלרון...

אני מאמין שסה"כ הוא יותר מהיר, גם הצ'יפסט שבלוח ההוא הוא יותר מהיר!

;D

פורסם
  • מחבר

קז

הלוח של הסלרון יותר איטי, פועל ב 66 לעומת שלי שפועל ב 100..

ד"א אתה בא לדניאל?

פורסם

אין פה כלכך קשר למהירות הבאס, הי הצ'יפסט ומהירות השעון משפיעים יותר מהבאס...

תאמין לי ;D

ד"א כן, אני בא. אתה?

פורסם
  • מחבר

הממ לא קשור? מהירות הבאס? ..

כן אני בא אני הולך לעמית קודם סעמק תוציאו רישיון כבר אין לי כוח ללכת אני גר רחוק המון :| הבאת כסף למישו?

פורסם

קשור, אבל זה לא משפיע בהקשר שלך...

ד"א באיזה שעה אתה בא אליו?

והרישיון בדרך, אל תדאג ;D

פורסם
  • מחבר

אז באיזה הקשר?! זה לא באסXמכפלה..?

אחת עשרה וחצי אני אצל עמית למרות שאני קצת מתפתה לא לצאת. ההליכות האלה לבד מאוחר הורגות אותי. ובקשר לרישיון סבבה תעבור ראשון אינשאללה יש כבר תאריך?

פורסם

תעשה השוואות, עם בנצ'מרקס ותדע בוודאות ;)

עדיין לא, אבל יהיה בתחילת שבוע הבא ;D

פורסם

הסלרון עדיף.

אני חושב שזה הסלרונים הישנים, לא?

פורסם
  • מחבר

הממ קז כן אבל זה מעצבן כי זה גם קשור לכרטיס מסך וכרגע שלי יותר טוב GF2MX בעוד שלו זה איזה RIVA.. התשובה לא אמורה להיות ברורה? :|

com.. איך אני יכול לדעת?

פורסם

אתה לא מצליח להביא תסלרון לבאס 100 ? ::)

פורסם
  • מחבר

הממ הלוח שלו רץ בהתחלה ב 66 עם מכפלה נעולה של 7.5, הצלחתי להריץ ב 75 והיה טוב, ב 100 המסך לא נדלק והמחשב לא עבר POST. נאלצתי לאפס את ה CMOS.

100X7.5 זה באמת נורא גבוה.. 750 למעבד שתוכנן להיות 500..

הלוח שלי מריץ את הפנטיום 2 350 שלי כרגע ב 390 3.5X112.. אם אני ישים את המעבד שלו אצלי בלוח (הסלוט אותו דבר?) אז אולי זה ירוץ באמת בלי בעיות ב 100X7.5? או שהמכפלה היא גם על הלוח...?

פורסם
  • מחבר

KoM? :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים