פורסם לפני 10 שעות 10 שעות היי, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 11000, ואני לא מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי.המפרט הזה קורץ לי:ספיד מחשביםמחשב גיימינג - מעבד AMD Ryzen 7 9800X3D, זכרון 32GB DDR5...מחשב נייח גיימינג חזק במיוחד, מומלץ ואיכותי. בספיד מחשבים וסלולר ניתן להשיג מבחר דגמי מחשבים נייחים גיימינג - מחשבים לגיימרים במחירים משתלמים. כל המפרטים ניתנים לשדרוג והתאמה אישית.בקצרה: האם כדאי? המחיר נראה הגיוני ביחס לחומרה?
פורסם לפני 26 דקות 26 דקות המחיר לא משתלם ומהפרט מרגיש פגום.הלוח יחסית פשוט.אני לא יודע איזה דגם בדיוק של 5080 הם שמים ( לא קריטי לדעתי למען האמת )אני לא יודע איזה SSD הם שמים.עדיף ספק כוח יותר איכותי.אני כן יודע שהזכרון שהם שמים הוא לא מספיק איכותי למערכת כזאת.למה המחשב מגיע רק עם 12 חודשי אחריות כאשר כל החלקים כאן אמורים להיות עם 3 עד 5 שנות אחריות?(הרחבת אחריות ל3 שנים עולה עוד 300 ש"ח ) יכול להיות שהכוונה לעלות בדיקה או טיפול ולא לביטול אחריות על החלק...כרגע אין לי זמן להרכיב לך מפרט דומה בפלונטר או TMS , אבל ב startpc יש מפרט מוכן :https://startpc.co.il/new-pc/valueלך עד value 9 .יש 2 עם כמה הבדלים קטנים , גם המערכת ב 9999 היא יותר טובה מאשר המערכת של ספיד מחשבים.שתיהן מערכות יותר טובות , לוח , זכרון , קירור, ספק כוח , אולי גם SSD כי אני לא יודע איזה SSD יש בספיד. בשתיהן הSSD למשל מגיע עם 5 שנות אחריות , הספק עם 10 . ( צריך לוודא עם החנות לגבי עלות בדיקה וכו' לתקופת האחריות של המחשב )אז ב startpc אתה מקבל יותר בפחות . אני די בטוח שזאת ההגדרה של משתלםאתה יכול לשלוח את המפרט הזה לTMS או פלונטר ולבקש שירכיבו לך מפרט ולהציג אותו כאן לחוות דעת.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.