פורסם אוקטובר 9אוקטובר 9 אינטל חשפה היום את Panther Lake, ארכיטקטורת המחשוב האישי (PC) מהדור הבא שלה, המיועדת לעידן הבינה המלאכותית. המעבדים החדשים יושקו תחת שם המותג Intel® Core™ Ultra (סדרה 3).לכתבה
פורסם אוקטובר 9אוקטובר 9 כבר חשבתי הגיע מינימום מעבד קוואנטי ! אבל כרגיל, ה"שיפור" הוא בשיווק יותר מכל דבר אחר. בקיצור, עדיף לנצל את ימי המבצעים החל מחודש הבא ( בחו"ל, כאן זו גם חארטה ) ולא להמתין למעבד "תוצרת כחול לבן" ...
פורסם אוקטובר 13אוקטובר 13 אם אני משתמשת במחשב רק לאופיס, אינטרנט, סרטים וכדומה, האם אני באמת צריכה את כל השינויים האלו? משהו באמת משמעותי יותר טוב מלפטופ מנניח לפני 5 שנים?
פורסם אוקטובר 13אוקטובר 13 ציטוט של אורח יעלאם אני משתמשת במחשב רק לאופיס, אינטרנט, סרטים וכדומה, האם אני באמת צריכה את כל השינויים האלו? משהו באמת משמעותי יותר טוב מלפטופ מנניח לפני 5 שנים?לא
פורסם נובמבר 7נובמבר 7 עדיין קשה להשיג ניידים עם מעבדי 285X, לא נראה לי שבתחילת 2026 יהיו פה מעבדים מהדור הבא....
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.