עבור לתוכן

מארז עם 2 אורות נאון..אפשר לכבות?

Featured Replies

פורסם

קניתי מארז עם שתי אורות נאון בחזית,רציתי לדעת האם יש דרך לכבות אותם,דרך הביוס אולי?

פורסם

מה קשור ביוס? אלה אורות מובנים בתוך המארז.. הדרך היחידה לכבות אותם זה לנתק אותם ממקור החשמל (אם אין מתג תנסה למצוא את החוט שלהם)

פורסם

אין לזה מתג או משהו? , אם אתה רוצה לכבות ולא להדליק בזמן הקרוב אז תוציא מהלוח את הכבל שלהם.

אפשר לשאול למה אתה בכלל רוצה לכבות אותם?

עריכה:ואטוס לא ראיתי שהגבת... ::)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה..

פשוט זה נראה לי יהיה מעצבן כשאני אשן עם האורות האלה או אראה סרטים..

פורסם

נאונים מובנים במארז בדרך כלל רק מוארים, לא מאירים

זאת אומרת שהאור שלהם מספיק בשביל שתראה אותם יפה אבל הם לא יאירו לך חזק כמו קטודות וכאלה, לא אמור להפריע במיוחד

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול גם לחבר להם מתג (אם אין), וכשתרצה להפעיל ולכבות זה יהיה יותר קל.

פורסם
  • מחבר

יש לך איזה מדריך לזה?פתחתי את המארז ויש כל כך הרבה חוטים שמתחברים לחזית בגלל כל הUSB וזה שאני לא יודע בכלל מה זה של המנורות..

פורסם

תן לנו תמונה שנבין יותר טוב על מה אתה מדבר

פורסם

תסתכל על הקטודות ותיראה איפה החוט שלה, ואם היד תעבור על כל החוט ותיראה לאן הוא מיתחבר :P ::)

פורסם

בוא נתחיל מזה שלדעתי מה שיש לך זה קטודות, לא נאונים.....

;)

עכשיו בקשר למתג-תראה מאיפה הקטודה מקבלת חשמל (צריכים להיות 2 חוטים, (-) ו-(+)). תחתוך אחד מהם. עכשיו למתג on/off יש 2 או 3 רגליים. אתה מחבר קצה אחד של החוט לרגל אחת ואת הקצה השני לרגל האמצעית (או השניה). אתה המתג אתה יכול לתקוע איפה שבא לך.

זהו-עכשיו כשהמתג במצב אחד המעגל נסגר והקטודה מקבלת חשמל ומאירה, וכשהוא במצב השני היא לא.

נ.ב-וואטוס! אתה עדיין מדבר על נאונים אחרי כל מה שהסברתי? אני עוד אחשוב שאתה לא לקוח אותי ברצינות..... :'(.....

;D

פורסם

אבל הוא דיבר על המנורות בפרונט, מה שאני חשבתי זה שהוא מתכוון לדברים בסגנון הזה:

CA-ST616BZ.jpg

אני לא בטוח אם זה ממש קטודות, הוא אמר נאונים בהתחלה אז זרמתי איתו ;D

פורסם
  • מחבר

יש לי באמת בסגנון התמונה שהראת

בכל מקרה,אם אני אראה שזה יפריע לי אני אנסה את המתג

תודה

פורסם

אאאהההההההההה

זה בכלל לא נאונים ולא קטודות

כולה צינורות כאלה שבקצה יש לד UB.....

ד"א-ההסבר לגבי המתג עדיין תופס: תמצא את החוטים מהם הלדים מקבלים חשמל, ותעשה מה שאמרתי בפוסט הקודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים