עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קניתי מחשב מtms אילת עכשיו ב13 לחודש חלקים בלבד שיושבים לי בבית לוח של אסוס strix 870e מעבד ryzon 9950 3d ושאר הפרטים זה לא חשוב כרגע מה שקורה אני עומד לקראת רכישה של מסך אפל studio display ואני רוצה לחבר אותו ללוח של amd הקיים ברשותי שלו יש יציאה display port ולמסך אפל יש יציאה טאנדרבולט

ראיתי ביוטוב כאלה שהצליחו לחבר בלי שום בעיה וכאלה שנתקלו בבעיות כמו המצלמה הרמקולים ומיקרופון ובהירות מסך לא עבדו להם

יש לי חשש גדול מצד שני אני יכול להחליף את הלוח לאינטל וגם את המעבד ולקבל חיבור טאנרבולט אבל זה מאוד מאכזב אותי אחר שיצא המעבד של רייזון אין לי הרבה זמן להחליט נרשמתי לכאן בתור אפשרות אחרונה שמישהו יתן לי מענה מדיוק כי הרבה מוכרים בחנויות לצערי לא מבינים בנושא.

פורסם

אין חכם כבעל ניסיון , אם נתקלת בתלונות אז כנראה יש בעיה . לי אין ניסיון עם חיבור מסך כזה ל PC.

מצלמה מתחברת דרך USB . זה בטוח לא יעבוד דרך יציאה של DP שהיא רק DP , בזמן ש TB הוא גם DP וגם USB .

רמקולים זה עניין של פרוטוקול חיבור , בעקרון DP מוציא קול אבל זה אפל ויכול להיות שהרמקולים מתחברים אחרת .

מיקרופון לדעתי גם מתחבר ב USB.

שליטה על בהירות מסך לא אמורה להיות קיימת לדעתי דרך DP או HDMI .ברור שהיא קיימת כאשר מחברים את המסך של אפל למחשב של אפל. לגבי שליטה דרך מחשב שאינו מק - כנראה גם מתבצע דרך USB.

אבל

אם במחשב יהיה כרטיס מסך נפרד , של NVIDIA או AMD או אינטל , אז בכל מקרה אתה מחבר את המסך לכרטיס המסך .

אין לי ניסיון עם כרטיסי הרחבה של TB ללוחות רגילים של PC , אני בפירוש לא חותם על זה אבל קשה לי להאמין שאות שמגיע מכרטיס המסך יעבור ללוח ויצא דרך ה TB שמחובר ללוח .

אלא אם יש פיצול מהמסך , כבל אחד לתצוגה וכבל אחד לכל השאר . ( בר ביצוע עם ממיר שנמצא בדרך , לא בטוח שקיים דבר כזה )

נערך על-ידי yoavke

פורסם

בדקתי רגע , אם אני מבין נכון - במבט קצר ובלי התעמקות - הכרטיס TB למעשה מקבל אות מכרטיס המסך עם כבל מגשר ואז ממנו יוצא TB שמתחבר למסך.

אז הכרטיס הוא בעצם המפצל וזה אומר שכן הכל יעבוד כמו שצריך גם עם כרטיס נפרד.

הכרטיס מעביר למסך אות USB שהוא מקבל מהלוח ואות DP שהוא מקבל מכרטיס המסך ( בהפשטה )

סה"כ נשמע כמו משהו די מתבקש...

מאחר והבקר TB נמצא על הכרטיס עצמו האם אתה בטוח שהכרטיס אינו יכול להתחבר ללוח של AMD ?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים