עבור לתוכן

שונה: הבאתי פה מקדחה, תגידו לי אם היא טובה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "להתעלל בה"? להשתמש בה יותר מדי הכוונה או מה?

ד"א: יש לי שאלה נוספת לגביי הדרמל- כמה זמן אני יכול להחזיק אותו פועל? אני היום השתמשתי בו במשך שלוש שעות, ועשיתי איתו הפסקה של 5 דקות כל רבע שעה, זה בסדר? או שאני צריך להשתמש בו פחות זמן ואז הפסקה?

כי אני מרגיש שהוא מאוד חם ואני מפחד שהוא ישרף לי.

ועוד משהו: המקדחה הזאת מתאימה לברגים של מאוורר וברגים רגילים של מארז?

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה

אז אני מחר או מחרתיים אלך לקנות מקדחה מהום סנטר. ראיתי שיש אחת שעולה רק 89 ש"ח.

סליחה על השאלה הלא קשורה טיפה

כמה עלה לך מטר פרספקט? ובאיזה עובי?

תודה..

פורסם
  • מחבר

בוא אני אתקן את עצמי:

דוד שלי היה בהום סנטר, הוא ידע שאני רציתי פרספקס (רק 40CM*40CM) אז הוא החליט לקנות לי מטר על מטר שיספיק לי להרבה זמן. הוא שילם בוויזה מראש (קיבל כבר קבלה והוא רק צריך לאסוף את הפרספקס מחר או מחרתיים), ואין לי מושג כמה הוא שילם כי לא הייתי איתו. וזה די מביך לשאול אותו כמה עלה לו. מצטער שלא אמרתי את זה מההתחלה, אבל היה פשוט יותר קל להגיד שאני הזמנתי במקום להתחיל ולבלבל את המוח על כך שדוד שלי הזמין ולא אני.

פורסם

מה זאת אומרת "להתעלל בה"? להשתמש בה יותר מדי הכוונה או מה?

ד"א: יש לי שאלה נוספת לגביי הדרמל- כמה זמן אני יכול להחזיק אותו פועל? אני היום השתמשתי בו במשך שלוש שעות, ועשיתי איתו הפסקה של 5 דקות כל רבע שעה, זה בסדר? או שאני צריך להשתמש בו פחות זמן ואז הפסקה?

כי אני מרגיש שהוא מאוד חם ואני מפחד שהוא ישרף לי.

ועוד משהו: המקדחה הזאת מתאימה לברגים של מאוורר וברגים רגילים של מארז?

להתעלל בה הכוונה לללחוץ עליה יותר מידי עד שהיא משמיעה קולות חניקה

פורסם
  • מחבר

אבל אחי, זאת מקחה. כך אמורים לקדוח איתה חורים לא? ללחוץ עליה חזק מלמעלה עד שהיא תקדח את החור

פורסם

לפי דעתי כל מקדחה היא מתאימה לקדוח חורים....

אבל אחי, זאת מקחה. כך אמורים לקדוח איתה חורים לא? ללחוץ עליה חזק מלמעלה עד שהיא תקדח את החור

נכון

פורסם

בעקרון כן, אבל כשאתה עובד עם חומר כמו פרספקס שהוא יחסית רך, אתה צריך שתהיה לך גם קצת רגישות בקדיחה-שלא תפגע בפרספקס או בעצמך.....

ובכלל בעבודה עם מקדחה זה לא רק לדחוף בכל הכח, אלא גם לשים לב שהמקדח לא בורח או שהמקדחה לא מתאמצת סתם (למשל בעבודה עם מקדח לא מתאים או בחומר קשה)-ואז היא נהרסת או שהמקדח נהרס. [למרות שלא ממש קל להרוס מקדחה.... :-X מקדח לעומת זאת....]

פורסם
  • מחבר

תודה בנתיים על העזרה, אני מחר הולך לקנות מהום סנטר את המקדחה.

אבל בנוסף למקדחה אני מעוניין לקנות גם ג'קסו. לא מצאתי מבצע על ג'קסו בהום סנטר, אבל מצאתי מבצע על משור אנכי ב-ACE (שהוא ממש קרוב להום סנטר איפה שאני גר).

23.jpg

מה אתם אומרים עליו? הוא יוכל לחתוך לי חלון שלם בלי בעיות? אומנם יש לי דרמל, אבל אני מפחד שהדרמל יישרף בזמן שאני אחתוך את החלון בגלל שיש הרבה שטח לחתוך.

שווה לי להוציא על המשור הזה 129 ש"ח? והוא יכול לחתוך מתכת/פרספקס???

פורסם

אני לא חושב שהדרמל ישרף לך בזמן חיתוך חלון.

אבל גם עם הגיגסו שהבאת בתמונה יכול לעשות חלון יפה , אני עשיתי את שלי איתו.

פורסם
  • מחבר

אחי, אני עשיתי היום עם הדרמל חורים לשלוש מאווררים: 2 80MM ו-1 120MM, ואני הרגשתי שהדרמל הולך לעלות באש מרוב שהוא התחמם (ואני אפילו עשיתי הפסקות וזה לא עזר).

אז אני לא רוצה לקחת סיכון עם הדרמל.

עכשיו, לגביי המשור האנכי, קשה לשלוט בו? כי אני די חדש בעבודה עם המכשירים האלה, ואני לא מעוניין לחתוך יד בטעות בגלל שהוא מיועד למקצוענים.

פורסם

הגיגסו די קשה לשליטה , עדיף שיהיה לידך מישהו שיעזור/יצפה בך

ובקשר לדרמל - אני לא יודע אם זה אמור לקרות...של איזה חברה הדרמל?

פורסם
  • מחבר

של חברת WOLF

פורסם

יש לי את המקדחה, היא אמנם לא איכותית במיוחד (כמו הדרמל אני מניח..) אבל היא תספיק לך בשביל לעשות את

החורים במארז, ולעוד כמה שטויות. אני למשל השתמשתי בה שלשום לבניה מחדש של ספריה, אז הייתי צריך לקדוח

איזה 20 חורים (זה היה עם הפסקות כל פעם 5, ואני הרגשתי שהתחמם) אבל היא הספיקה לזה והיא דיי חזקה.

מה שלא אהבתי בה זה : ההדק הזה אני לא יודע איך קוראים לו, הראש של המקדחה ששם אתב סוגר את המסמר הזה שקודח

(בעע שכחתי איך קוראים לו..) הוא ממש מעצבן וקשה לסגור איתו את ה"מסמר הקודח " וה"מסמרים הקודחים" שבאים איתו הם

ממש לא אכותיים, וכשהם מתחממים אז הם מתעקמים. קדחתי בעץ ואחד התעקם לי.

וה"מסמרים הקודחים" הם לא חדים מספיק, וקרה לי שזה ברח ושרט לי את המשטח (משהו שלא כ"כ מומלץ על הפרספקס שיידפק מזה)

אז תקנה "מסמרים קודחים" חדשים באיזה 20-30 שקל. והחומרים שמהם היא עשוייה שווים לתחת.. תזהר לא להפיל כי כשתפיל

זאת תהיה הפעם האחרונה שתגע בה כשהיא שלמה.

מה שכן אהבתי זה שיש הדק על עוצמה כלמור ככל שאתה לוחץ חזק יותר אז זה מסתובב מהר יותר, נניח אתה יכול להתחיל לקדוח לאט

ואז "לסחוט את ההדק" עד הסוף וזה יקדח במהירות הכי גדולה.. (אני מניח שיש מקדחות טובות הרבה יותר, אבל זה מה שמקבלים ב100 שקל

ואני חושב שזה הוגן יחסית ל100 שקל)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, אני הולך לקנות את המקדחה בעוד שעה.

לגביי המשור, אז אני לא אקנה אותו כי הבנתי כבר שהוא די קשה לשליטה, ואני לא רוצה להיפצע ממנו.

פורסם

עריכה:תגיד אתה גר בראשון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים