עבור לתוכן

שונה: הבאתי פה מקדחה, תגידו לי אם היא טובה.

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול דרמל מהום סנטר ב-130 ש"ח.

קיבלתי איתו את הדיסקיות החומות האלו, שלא ממש חזקות.

התאמנתי על המארז ישן ועשיתי בו חור. לקח לי 5 דיסקיות לעשות את החור הזה של מאוורר 80MM, אז אני משער שאני עושה משהו לא נכון.

לפי מה שהבנתי מומלץ להתחיל ממהירות של 15000RPM. אבל לא כתוב לי מהירויות של RPM, רשומים לי מהירויות

מ-1 עד 6. אני עד עשיתי את החור במהירות של 2. איזה מהירות אתם ממליצים לי להשתמש?

דבר נוסף: חוץ מהדיסקיות החומות, אני קיבלתי גם דיסקיות ירוקות שממש דקות וחלשות. מה הם אמורות לעשות?

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את החיתוך אתה צריך לעשות בעדינות וסבלנות אחרת הם יהרסו/ישברו.

פורסם
  • מחבר

אחי, אתה זה אני כבר יודע. אתמול אף אחת מ-5 הדיסקיות לא נשברה כי פעלתי לאט ובעדינות.

רק זה נראה לי מאוד מוגזם להוציא 5 דיסקיות על חיתוך מעגל רק של 80MM. לפי מה שהבנתי עכשיו, אם פועלים במהירויות נמוכות אז הדיסקיות נשחכת מהר. אני עבדתי על מהירות של 2, שהיא מהירות מאוד איטית אז אולי בגלל זה התבזבזו לי 5 דיסקיות?!?!?!?1

אני עוד שעה מתחיל לעבוד עם הדרמל על המארז שיש לי אותו כרגע, ואז אני אעבוד על מהירויות של 4-5 (6 הכי גבוהה) ונראה איך זה ילך.

ד"א: שאלה שלא ממש קשורה לנושא: מוכרים גם דיסקיות פשוטות לבד בלי דרמל? אם כם אז כמה יש בכל חבילה וכמה עולה כל חבילה? (אני מדבר על הדיסקיות הפשוטות, אני מסתדר איתם והם לא נשברות לי אז אין לי צורך בדיסקיות המחוזקות).

פורסם

קודם כל נתחיל מזה שהדיסקיות שאתה מקבל עם הדרמל של וולף/יונדאי שוות לת*ת.

קפוץ לחנות כלי עבודה באזור וקנה חבילת דיסקיות 426 מחוזקות.

עכשיו - טיפים כלליים:

תפעיל לחץ מינמלי על הדרמל, אל תתקע את הדיסקית במתכת ותנסה להתקדם, ודבר אחרון- סבלנות.

פורסם

עוד עצה:

כשאתה חותך, אל תחתוך בזוית של 90 מעלות עם הדרמל, תחתוך באלכסון, זה ישחק פחות מהר, ובדרך כלל לא נשבר (גם הרגילות לא רק המחוזקות).

פורסם

קווים ישרים חותכים במאונך IDO-K, ומעגלים עם זווית.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אבל שוב: אף אחד לא ענה לי על השאלה שלי:

על איזה מהירות אני צריך לעבוד?

לגביי הטיפים שנתתם אני כבר מכיר אותם.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ הודעה, אבל קראתי את החוקים וראיתי שאפשר להקפיץ הודעה אם שיניתי את השאלה שלי.

כמו שאמרתי קניתי דרמל אתמול או שלשום (שכחתי כבר מתי).

אני ראיתי בגלריית המודינג מישהו שעשה דלתות שלמות למארז מפרספקס, ואני גם רוצה לעשות כך.

כבר הזמנתי מהום סנטר פרספקס מטר על מטר, ומחרתיים אני הולך לקחת אותו.

אבל רציתי לדעת קודם אם הדרמל יכול לקדוח חורים לברגים שבהם אני אהדק את דלתות הפרספקס למארז?

קיבלתי עם הדרמל שני "עיפרונות" קדיחה, אתם יכולים להגיד לי מה הגודל שלהם (מי שקנה דרמל של WOLF), ואם הם מתאימים לקדיחת חורים בפרספקס ובמארז?

פורסם

בעץ\פרספקט הם עוד ישרדו.. בפח הם ממש ממש ממש צולעים

אלה ראשים חלשים מאוד אני אישית מעדיף את החורים לעשות עם מקדחה

מה גם שבסט של וולף הראשים דיי קטנים ולא יתאימו לחורי ברגים של מאורר (אלה אם כן אתה משתמש בברגים הדגים של Tt)

פורסם

למה שלא תשתמש במקדחה בשביל לקדוח חורים?

פורסם

כמה עלה לך המטר על מטר פרספקס ?

פורסם
  • מחבר

תודה

אז אני מחר או מחרתיים אלך לקנות מקדחה מהום סנטר. ראיתי שיש אחת שעולה רק 89 ש"ח.

פורסם

הכי חכם לקנות את המקדחות הזולות האלה, לעבודות מודינג לא צריך יותר מזה בכלל

לעבודות מואמצות כמו עבודות ביתיות.. הייתי ממליץ על משהו עם יותר כוח

בכל מקרה זהירות שאתה פותח אותם, החלקים מתפרקים כמו לגו

פורסם
  • מחבר

נכנסתי עוד פעם לאתר של הום סנטר וראיתי מבצע חדש של מקדחה:

1.jpg

מה אתם אומרים על המקדחה הזאת? היא במבצע והיא באה עם מלא חלקים. אני אשתמש בה רק למודינג, לא למשהו אחר.

פורסם

רק למודינג היא תספק אותך אם לא תתעלל בה, עד כמה שזכור לי היא סוסה.. וגם המקדחים שלה אותו דבר (הראש נאכל בקלות אם תלחץ יותר מידי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים