עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

יש לי 5 מחשבים ברשת בעיקרון 1 עם ציפסט B760 השני עם ציפסט H110 השלישי עם ציפסט Q67 הרביעי עם ציפסט H61 והחמישי H55 , המחשב B760 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב ה 2 הרשת 1 גיגה עובד המחשב השלישי Q67 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב הרביעי והחמישי לא משנה מה אני עושה ה 1 גיגה לא עובד בקושי 500 מגה מקבל גם ב H55 וגם ב H61 עכשיו על הנייר הם תומכים 1 גיגה אבל בפועל זה מגיע ל 500-600 גג !!! רוב הזמן הרבה פחות בין 100-300 מגה , יכול להיות שציפסט ישן מגביל את המהירות של הכרטיס רשת ? כי אפילו החלפתי מעבד למשהו חזק יותר והחלפתי כרטיס רשת כלום לא עזר ויש לי כבל 6A אז הכבל זאת לא הבעיה

עזרה בבקשה תודה

נערך על-ידי iveco

פורסם

כן הכרטיס רשת הוא החשוד

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Jabberwock

כן הכרטיס רשת הוא החשוד

אבל קניתי כרטיס רשת חדש TP LINK PCIE 10-100-1000 והמהירות אותה מהירות גם בלוח H55 וגם בלוח H61 אני מקבל בין 100-500 מגה במקום 1000 או קרוב לזה

נערך על-ידי iveco

פורסם
  • מחבר

יש לי דרופס נפילות בין 0.003 - 0.21% שזה יחסית נמוך אבל עדיין לא מבין למה תמיד יהיה דרופס ? בבדיקה ב CMD אין לי

image.png

פורסם
  • מחבר

ב WAN אין דרופס יש רק ב LAN אבל זה מחובר ל LAN של הראוטר של סלקום יכול להיות שהיציאות שם לא יציבות ?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים