עבור לתוכן

האם ניתן להחדיר וירוס לBIOS בהתקנה???

Featured Replies

פורסם

הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה

האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל)

והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה???

ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס???

(אם ניתן להחדיר לו בכלל)

פורסם

ברוך הבא לפורום :)

אסור להקפיץ הודעות (אסור שהיו 2 הודעות ברצף, ניתן לערוך את ההודעה במקום ע"י לחיצה על כפתור ה"עריכה").

יכול לעזור אם תרשום מאיזה אתר הורדת את הBIOS.

ניתן להחדיר וירוס לביוס ובכלל אם תצרוב ביוס שלא מתאים ללוח שלך או שתעצור את התהליך באמצע זה ידפוק לך ת'ביוס ולא תוכל להעלות את המחשב בכלל. מומלץ לעדכן BIOS רק אם אתה נתקל בבעיה עם הביוס הקיים שלך או שהביוס החדש נותן תמיכה במשהו שאתה צריך.

להוריד וירוס מהביוס אי אפשר אבל אפשר לצרוב אותו מחדש, למרות שבדרך כלל זה בלתי אפשרי על אותו המחשב ובדרך כלל נחוץ לעשות Hot Flashing שזה בעצם לקחת אותו לוח כמו שלך אבל אחד שעובד, לעלות אותו ולפתוח את תוכנת הFlash ואז להוציא ממנו את שבב הביוס התקין ולשים בו את הדפוק ואז לעשות לו Flash.

מקווה שלא סיבכתי אותך ;)

פורסם
  • מחבר

האתר שממנו הורדתי את הביוס:   .rainbow-software.org

וכבר התקנתי אותו והוא עובד מעולה(לוח TOTEM) אבל מאז שהתקנתי אותו אני כל הזמן סובל מוירוסים אחד מהם הוא

BACKDOOR.ROXY  ועוד סוג של WORM

ניסיתי לעשות סריקה לקובץ ביוס לפני ההתקנה עם נורטון והוא לא מצא כלום

דרך אגב אחרי ההתקנה של הביוס גם התקנתי את כל המחשב מחדש

ואחרי שלא הצלחתי להפתר מהוירוס אז שוב פירמטתי את המחשב וכל פעם נורטון מוצא לי וירוס

אולי בגלל ההתקנה הוירוס נכנס (אולי לפני העדכון של WINDOWS )

פורסם

מותקן אצלך בכלל פיירוול?

פורסם
  • מחבר

כן "זון אלרם" 

וכרגע קיבלתי עוד הודעה על וירוס בשם :  W32.Randex.gen (שזה הוירוס השני ששכחתי את שמו קודם)

באתר של סימנטק יש הסבר על הBACKDOOR.ROXY  והוא מסביר איזה KEY להוריד ברג'יסרי

והKEY בכלל לא קיים אצלי

האם יכול להיות שהוירוס של הביוס מבלבל את נורטון והוא נותן הודעות על וירוסים אחרים???

תנו לי רעיון אני מיואש אם מישהו מבין ומוכן לבדוק את הקובץ ביוס אני יעלה קישור שלו

תודה ליריק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים