עבור לתוכן

האם זה טוב להשאיר את המחשב פתוח?

Featured Replies

פורסם

האם השארת המחשב פתוח במשך 4-5 ימים עושה רע למחשב??

אם כן מה המקסימום שכדאי להשאיר את המחשב פתוח?? :- ???

פורסם

זה לא הורס אותו בזה אני יכול להרגיע אותך.

אבק זה עושה יותר אם הזמן אבל זהו בדרך כלל. אם אין לך מאווררים והמעבד חם אז אולי זה עדיף בכלל שתהייה אם דלת פתוחה

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ללהשאיר את המחשב פתוח במובן של "לא מכובה".........

וזה גם כן לא הורס אותו.

[אלא אם זה המחשב שלי, שלא מסוגל לעבוד שעתיים רצוף בלי כמה פעמים שהאקספלורר קורס..... :-X :'(]

פורסם
  • מחבר

כן באמת התכוונתי למובן של "לא מכבה"...

טוב תודה על התגובה כבר התחלתי לפחד עליו מכיוון הוא פתוח כבר 4 ימים...

פורסם

פשוט שים לב שהוא לא מתחמם יותר מדי

ושהוא לא נתקע יותר מדי

אם לא אז סבבה

ואם כן אז תן לו איזה כמה דקות שהוא סגור להתקרר ו"לנוח"...... ;)

פורסם

המחשב שלי לא נחבה בכלל... רק ריסטרטים מתי שצריך :)

פורסם

אצלי גם ,כבר שנתיים בערך ...כמובן שחייבים לעשות ריסטרטים מידי פעם (windows)

פשוט שים לב שהטמפרטורות טובות וזהו למרות שאצלי המעבד כבר שנתיים על 80c + - וכמעט כל הזמן המעבד במאמץ גם בלילה שלא נוגעים במחשב אז הeMule פועל ,

אני עושה לו חיים קשים ;D

פורסם

היו על זה הרבה דיונים פעם.

בתאכלס, יש שתי תיאוריות מנוגדות שעוד לא הוכחו בצורה חותכת...

תיאורייה אחת אומרת שזה הורס. מחשב הוא כמו על מכשיר חשמלי - ככל שהוא דלוק יותר, כך רכיביו נשחקים מהר יותר, אורך חייו מתקצר.

תיאורייה שנייה אומרת שזה לא הורס, אלא דווקא להדליק ולכבות בתדירות גבוהה - זה מה שהורס. ודוגמא לכך היא למשל נורה פשוטה. מתי בדר"כ נורה נשרפת? ברגע שמדליקים ומכבים הרבה.

לדעתי האמת היא איפשהו בין שתי התיאוריות הנ"ל.

אם תשאיר את המחשב שלך דולק ימים רבים ברציפות, אז לדעתי אורך חייו יתקצר (אתה תראה את זה בטווח הארוך). אבל גם אם תדליק ותכבה את המחשב בתדירות גבוהה, הוא עשוי לשבוק חיים.

בקיצור, אם אתה לא משתמש במחשב כמה שעות ברציפות (הולך לבי"ס, הולך לחבר וכו') והמחשב לא בהורדה של משהו חשוב, אז מומלץ לכבות אותו ולתת לו קצת לנוח.

נ.ב.

נראה לי שזה יותר מתאים לפורום "מעבדים, לוחות אם וזיכרונות" ::)

פורסם

אני חושב שהוא התכוון ללהשאיר את המחשב פתוח במובן של "לא מכובה".........

וזה גם כן לא הורס אותו.

[אלא אם זה המחשב שלי, שלא מסוגל לעבוד שעתיים רצוף בלי כמה פעמים שה[glow=red,2,300]אקספלורר[/glow] קורס.....  :-X :'(]

אז תתקין browser אחר .. לדוגמא אני משתמש ב - avant והוא עוד אף פעם לא קרס או נתקע לי כבר בערך חודשיים .. !!!

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOL..... ;D

לא ה-internet explorer קורס, ה-windows explorer קורס........ :P

פורסם

אז פשוט על תישתמש בו תתקין משהו כמו aston השתמשתי בא עד לא מיזמן(פירמוט) זה דבר יפה אתה יכוטל לשים כאלה סקינים לווינדוז וליצור תפריטים כאלה על שולחן העבודה ממש מדהים והכי חשוב הי אוכלת פחות זיכרון מאשר הEXPLORER.

פורסם

אני חושב שזה לא קשור כי גם כשאתה מתקין את הASTON היא רק מוסיפה את הסקינים האקספלורר עצמו עדיין עובד ברקע...

האסטון רק מתלבשת עליו

פורסם

לא...

האסטון היא לא חבילת סקינים, היא ממשק שולחן עבודה כמו האקספלורר וכמו לדוגמא דסקטופ איקס.

האקספלורר לא פועל ברקע.

פורסם

שטוית.

שלי פועל כבר 3 שנים כמעט מבלי לכבות(כמובן RESTART כי יש ווינדואוס..)

ומה שנשחק זה החלקים הפיזיים, שהם ההארדיסק והמאווררים !

פורסם

לא יודע עם זה הורס.. לדעתי במקום 20 שנה המחשב יעבוד רק 10.. ככה שזה ממש לא משנה

אצלי לדוגמא המחשב נשאר חודשים (אבל חודשים..) דלוק בלי רסטרט (!) והוא עובד כאילו הפעלתי אותו לפני שעה..

(והוא גם החזיק יפה16-20 אספלוררים פתוחים בלי להתקע.. ממש שיא עולם)

אני מצרף תמונה עם ה"שיא" האחרון שלי.. עשיתי את הריסט לפני שבוא לכבוד היומהולדת של נועם (ThePorscher)

(תסתכלו על הUP TIME)

uptime.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים