פורסם 2004 ביוני 2121 שנים באתי אליכם הפעם עם השאלה איזה פד לעכבר הוא הכי טוב הרבה מקומות והרבה אנשים הציעו לי לקחת את הפאנק הזה:http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/pad-01.htmlואני רוצה לקבל את הדעה שלכם האם היא מחזקת או מיעצת לי על משהו אחר כמובן עם סיבותאז מהו המשטח הכי טוב מבחינת:*חומר*דיוק*וכו...וכו...
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים הכי טוב בשביל תזוזת עכבר (אם הוא אופטי)זה זכוכית או שיש - כי זה חלקאבל לי יש את הפאד הזה שהוא מבד נראה לי עם הכרית סיליקוןזה הכי טוב.......... אתה ממש מרגיש נוח וזה גם יותר בריא אם אתה הרבה על המחשב
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר הכי טוב בשביל תזוזת עכבר (אם הוא אופטי)זה זכוכית או שיש - כי זה חלקאבל לי יש את הפאד הזה שהוא מבד נראה לי עם הכרית סיליקוןזה הכי טוב.......... אתה ממש מרגיש נוח וזה גם יותר בריא אם אתה הרבה על המחשביש לי אותו כבראבל גם ככה אני מסובב אותו כי אני לא משתמש בג'ל , הוא לא נוח לי
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים עכברים אופטים לא עובדים על זכוכית שקופה\פרספקס כי הקרן אור לא מגיעה חזרה לעכבר והוא משתגע. הפאנק הוא פד מעולה ושווה לך ללכת עליו אם אתה יכול
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים הכי טוב בשביל תזוזת עכבר (אם הוא אופטי)זה זכוכית או שיש - כי זה חלקמה?!ממש, ממש לא.שים עכבר אופטי על זכוכית הוא לא יזוז.בכלל, כל משטח שקוף ו/או מחזיר אור.
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים הכי טוב זה בfUnc pad הזה.. בדוק.. לי יש אותו ולפני מה אני ניסיתי וראיתי ושמעתי מאנשים זה הכי טוב...
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים משטח זכוכית זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות לו,לא בגלל שהוא לא מחזיר את האור. ניסיתי גם משטח חלק מאד והוא בקושי קלט משהו כל איזה 5 ס"מ קלט תזוזה. (mx500)אני חושב שהכי טוב זה משטח מבד או משהו כזה.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים יש מלא סוגים..כעקרון נחשבים טוביםזה הSTEALPED4SהFUNC וכמובן עכבר טוב MX500 יעשה את העבודה..ההצעה באה משחק CS..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.