עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות מערכת מאש לאינטרנט טוב בבית אני חשבתי על דקו x20 או x50 מה מומלץ? יש משהו יותר טוב? יש לי עכשיו דקו m4 והמהירות אינטרנט שלי זה 1000והWi-Fi אני מקבל רק מהירות 400 מהירות

פורסם

על פניו נשמע שהכל בסדר.

נראה שחסרים פרטים, איך אתה בודק עם איזה מכשירים ובאיזה טווח?

לרוב אלו המגבלות של שבבי ה- WIFI של הסלולאריים, עם S22 Ultra אני לא מצליח לקבל יותר מ 500-600 אין עם זה שום בעיה.

בכל אופן X20 ו-X50 הם אכן נתבי WIFI6 מה שאומר שסביר שתקבל מהירויות קצת גבוהות יותר על תדר\ערוצים שיש בהם פחות הפרעות ובפרט שהציוד שלך תומך ב-WIFI6 כמובן, ככל שתתרחק פיזית מהנתב המהירות תצנח.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

אני גולש דרך מחשב נייד

פורסם

בהנחה שאין לנו מושג מהם המרחקים, מה יש בתווך בין הנתב למחשב, על איזה כרטיס רשת אלחוטי מדובר ועוד הרבה נתונים חשובים נשמע כאילו 400Mb זוהי לא תוצאה רעה באלחוט, אם אתה מחפש משהו יציב\מהיר יותר חבר את הנייד שלך בכבל.

פורסם
  • מחבר

המרחק בין הנתב למחשב נייד 3 מטר יש לי כרטיס רשת Intel Wi-Fi 6E AX211 160MHz

פורסם

הבעיה היא לא הכרטיס האלחוטי של המחשב.

אלא הנתב + המרחק.

ברור שנתב מודרני ישפר לך את המהירות ועדיין לא תקבל 1000Gb בחיבור אלחוטי ממגוון סיבות.

הגעת פחות או יותר לקצה הגבול של הנתב הזה השאלה היא אם ההשקעה משתלמת פה ומה בדיוק אתה מנסה להשיג או יותר נכון מהם השימושים שדורשים יותר מ-400Mb?

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

ודקו יותר טוב יעזור? או שלבקש מהחברת אינטרנט נתב יותר טוב? עכשיו יש לי דקו m4 יעזור דקו יותר טוב?

האינטרנט זה לגיימינג וסרטים ונטפליקס ויוטיוב ואני רוצה ללמוד גרפיקה ממוחשבת ועיצוב אתרים

פורסם

מלבד גיימינג אני לא רואה איך 400Mb לא מספיקים לכל שאר השימושים שציינת.

לגבי גיימינג, חבר את המחשב בכבל ממילא תקבל ping גבוה מידי עקב החיבור האלחוטי לא משנה מה המהירות שתצליח להוציא.

נערך על-ידי yotam.m

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אין במחשב הנייד חיבור לכבל רשת

פורסם

תמיד יש מתאמים.

תדאג להשתמש באחד איכותי מבית טוב ככה תוכל לקבל את המהירות המוצהרת.

פורסם
  • מחבר

בסדר תודה רבה על העזרה

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים