עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

אני נמצא בדירה שכורה עם מזגן חדש מיני מרכזי טורנדו SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH (מאיץ מרכזי) גם על המדחס החיצוני המנוע יש אותה מדבקה SLIM-SQ-PRO-40 X 3PH אולי זה מנוע שמגיע כמו באנדל עם המאיץ הפנימי , ראיתי על המדבקה " בבית " הרעש הוא 56DB מדדתי 60 ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , והרעש "בחוץ" מנוע חיצוני רשום 69DB מדדתי 70DB ממוצע היו פיקים גבוהים מזה , זה לא מזגן שלי יכול להיות שהמדחס דפוק או משהו סיני זבל ? זה עם מדבקה של טורנדו אבל זה של חברת AUX היא חברה סינית גדולה , הכול חדש ממש מהקופסא , מה שכן שמו את המזגן על FULL FAN 32 מעלות אולי הטכנאי שהתקין את המזגן עשה טסט ושם הכול על המעלות הכי גבוהות וה FAN הכי גבוה בשביל בדיקה או טסט אבל זה מרעיש מעצבן המאיץ המרכזי בבית שזורק אויר לסלון מרגישים את הרעש של ה FAN ואם פותחים את התריס של הארון שירות שומעים את הטירטור של המזגן 70 מעלות זה מטורף זה אמור להיות אינוורטר אינוורטרים עובדים על 50-60 מעלות לפי מה שאני יודע , בדקתי 2 מזגנים של שכנים אבל שם זה ON OFF מזגנים פשוטים 1 של תדיראן 75 DB משהו מטורף וה 2 סיני 70DB זאת אומרת שעל הנייר הרעש לא נדיר אבל אצלי זה אינוורטר למה זה מרעיש כל כך ? במדבקה רשום " בחוץ 69 DB " אבל זה מוזר אינוורטרים לא אמורים לעבוד ברעש כזה ... , קראתי שהמזגן חדש המדחס מרעיש יותר זה נכון ? בגלל שהכול חדש שאחרי שבועים של עבודה המנוע יורד ב 2-4 DB לא יודע כמה זה נכון ? , אם אני אוריד את ה FAN מ FULL FAN SPEED לחצי מזה ואת המעלות במקום 32 מעלות למשל ל 27 הרעש יהיה הרבה יותר נמוך או שההבדל יהיה זניח ?

נערך על-ידי iveco

פורסם

אמנם רותם סלע כבר לא פרזנטורית של טורנדו,

אבל ...

מה הבעיה להתקשר לחברה, במקום לחפור לנו עם המגילה הזו ?

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים