עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

• התקציב המירבי הוא עד 3,000 שקלים. חריגה קטנה אפשרית במידה ויש הצעה מאוד משתלמת.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

• צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, משחקים קלים וישנים

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

• לא.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

• לא.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

• לא חשוב במיוחד, אך שיהיה שקט במהלך צפייה בסרטים או שימוש יומיומי.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

• אין העדפה.

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

• צריך מערכת הפעלה, לא משנה איזו

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

• רוצה לקנות באילת מחר

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

• מחר

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

• יציאות USB רגילות מספיקות, אין צורך ביציאות מיוחדות.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

• לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

• אני מחפש מחשב בסיסי ועמיד, עם מסך איכותי (לצפייה בסרטים) וחיי סוללה טובים. מניח שכל מחשב היום יריץ משחקים בסיסיים, אבל בכל מקרה שלא יהיה איטי ויתקע.

תודה רבה!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז לרכישה באילת "מחר" העצה שלי לא תעזור לך, אבל...

אני מציע לך לשקול לרכוש Mini PC, ולחסוך בתקציב. מחשבים כאלו, אשר לפני עשור כלל לא באו בחשבון, היום עונים על כל הצרכים שהגדרת.

אם הגיימינג שלך הוא ממש קל, אז - אולי תנסה ללכת על: BeeLink SER5 5560U ; הוא יצא לפני שנתיים וחצי, וקרוב לסוף מחזור המכירות שלו, אך כאמור - עונה על צרכיך. אני רכשתי כזה בעצמי (אחרי שקראתי וצפיתי בעשרות ביקורות) ונראה לי שהוא בנקודת איזון די טובה של ביצועים ומחיר. אפשר למצוא אותו ב-AliExpress בפחות מ-300 דולר. ממאפייניו:

• מעבד: AMD Ryzen 5 5560U (6 cores)

• גרפיקה: AMD Radeon RX Vega 6 (Ryzen 4000/5000)

• זיכרון ראשי: 16GB

• אחסון: NVMe SSD 512G או 1TB

• מימדים: 126x113x42 מ"מ

פרטים נוספים בקישור. שים לב שבמצב ביצועים-גבוהים, הוא לא מאוד שקט.

אם צרכי הגיימינג שלך יותר רציניים, תוכל לעלות במחיר ולרכוש GMKTec M7 Pro. אותו אפשר למצוא בכ-470$ (עם 32GB זיכרון ו-1TB אחסון):

• מעבד: AMD Ryzen 9 PRO 6950H (8 cores, 16 Threads)

• גרפיקה: Radeon 680M

• זיכרון ראשי: 16GB או 32GB

• אחסון: 1TB M.2 2280 PCIe Gen 4

• מימדים: 123x111x43 מ"מ

לגבי שני המחשבים הללו - בד"כ אפשר להשיג אותם בזול יותר, ללא זיכרון וללא רכיב אחסון M.2, ואז לקנות בעצמך ולהקפיד יותר על זהות יצרן הזכרון והאחסון.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים