פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אני חייב עזרה... אני רוצה לעשות רשת ככה שגם במחשב השני יהיה אינטרנטיש לי התקשרות שממנה אני מתחבר לאינטרנט במחשב המארח שקוראים לה Adsl ויש גם local area connection ו- local area connection 2איזה הגדרות אני צריך להכניס בהם???....... ומה אני צריך לעשות במחשב השני???
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אם יש לך שני מיקומי רשתאז זה אומר ( כנראה ) שיש לך שני כרטיסי רשתהשאלה היאאיך הדברים מחוברים אצלך בבית?מחשב אחד מחובר למחשב שלך והוא למודם?יש לך ראוטר?איזה מערכת הפעלה?תפרט קצת יותר כדי שנוכל לעזור ואם נתקעת במדריך אז תגיד לנו באיזה קטע
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר יש לי שני כרטיסי רשת :אחד מתחבר אל המודם והשני מקשר בין שני המחשביםבמחשב השרת יש ווינדוס xpובמחשב שמתחבר אליו יש meניסיתי את המדריך אבל לא הצלחתי ( ואני לא יודע למה )אני מקווה שתוכל לעזור
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר הגעתי לחלק 2 ששם צריך להגדיר דברים במחשב הלקוח..ואומרים לי להכנס למאפיינים של Local area connection אבל אין לי שם את זה כי זה windows meבבקשה מה עושים???
פורסם 2004 ביוני 2221 שנים מחבר ועוד משהו....שאני מגדיר את האי פי שהוא נתן שםאז אני מקבל הודעה שאומרת לי שכתובת האיפי שהוגדרה כבר קיימת ואין לי מושג מ הכוונה
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אתה מדבר על הגדרת IP במחשב השרת או במחשב הלקוח?ועל איזה IP בדיוק מדובר? ואיפה (באיזה רשת: 1 או 2?) אתה מגדיר אותו?ואיזה רשת מחוברת למודם ואיזה למחשב השני?במחשב הלקוח, Windows ME, ההגדרת צריכות להיות זהות, רק המיקום שלהם שונה. בלוח הבקרה, תיכנס ל-Network ומשם זה כבר אמור להיות זהה.ודבר אחרון: אם יש לך מידע חדש להוסיף ואתה האחרון שהגיב, תוסיף אותו ע"י עריכה להודעתך האחרונה. אל תקפיץ את הת'רד עם תגובה חדשה.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים נתקלתי ב Windows ME בעברית שבו צריך להגדיר את כתובת ה IP הפוך (192 יהיה הערך האחרון ולא הראשון) - אולי זה מקור הבעיה שלך. תבדוק ע"י הפקודה IPCONFIG ותראה איזה כתובת מוגדרת לכל כרטיס רשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.