פורסם 2004 ביוני 2121 שנים שלום לכולם אזז כככה בואו נתחיל קודם כול תגידו מזל טוב קיבלתי לפני כמה ימים את המצלמה החדשה שלי קנון A80 אין עליה היא פשוט פצצה עד עכשיו אז כככה אני מתחיל אני יסביר לכם מה עשיתי בהתחלה ולא הלך לי מחוסר חומרים הסבר לתמונות:התמונה הזאות זה המארז שלי לפני כול הבלאגן כבר אם חור עכשיו לפני כול החלק שאני יראה לך של הצביעה רציתי לשים גומי מסביב למארז וזה לא כול כך הלך לי כי הוא היה גדול ורחב ולא התאים וככה זה היה בנסיון של ההדבקה בסוף ויתרתי והוצאתי את כול הגומי המסריח הזה שעלה לי 8 שקל למטר וחצי בערך הנה הגומי. וזה לא ה U כמו שיש לכולם כי אני משום מה לא מצאתי. טוב אני ימשיך הנה זה כבר אחרי הצביעה זה החלון הראשון וזה השני וזה שתיהם ביחד אני יודע שהצבע לא מושלם אבל זה ככה יצא אני עוד יתקן את זה!!! טוב ונעבור לחלק העיקרי כמו שכולם אוהבים חלון פרספקס שקוף אז ככה קודם כול זה החלון אחרי החריטה כוול המאורר שכבר הלבשתי ואם אתם שואלים אם איך עשיתי חור אז אם זה טוב נעבור להדבקה זה אולי יהיה מצחיק אבל זה היה אפקטיבי ודרך אגב המלצה שלי לדבק זה לא סילקון רגיל לאטימה זה השם שלו "הקץ למסמר" זה ההדבקה וזה תמונה אם הכלבה החמודה שלי טוב וזה לאחר ההדבקה זה החור שעשיתי טוב זה הגריל שאני שמתי במארז למאורר של ה 120 שלי וזה כבר הכול יחד וזה כמה תמונות מהמחשב שלי מבפנים זה הרדון שלי 9800 pro זה המארז שהוא סגור יש גם כבלים מעוגלים איזה שוווההה פייייייי טוב זהו קיצור אני צריך לעשות עוד מוד קטן למאוור שלי של 120 ממ כי הוא די רועש לי וגם לעשות חור לעוד מאורר מוציא מאחור כרגע זהו תהנו ותנו תגובות חברה
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים יפה מאוד עבודה טובהמה שכן אולי תנסה לסדר עוד קצת את החוטיםכמה עלה לך הדרמל?אני קניתי את שלי ב100
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר יפה מאוד עבודה טובהמה שכן אולי תנסה לסדר עוד קצת את החוטיםכמה עלה לך הדרמל?אני קניתי את שלי ב100150 גבר וחברה אין לי לאן לדחוף עוד את החוטים אני שם את כולם למעלה וזה חונק לי את שני ההראדיסקיםזה ספק של TT ויש לו פול כבלים
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים יפה מאוד!! רק... הצבע באמת לא נראה מושלם... מאוד כדאי לקנות גומי U ולשים אותו (הרבה יותר אסטתי). שלב הבא לדעתי: -קטודה (בכל צבע שתרצה). - לצבוע את המאוורר שבחלון בכסף, או לקנות מאוורר שקוף, או עם לדים. - סליבים!! מאוד מאוד מוסיף! גם לכבלים הרגילים וגם לIDE. אם אתה רוצה מארז מואר בUV אז: -קטודה UV. (אולי 2). - מאווררים בצבע שרגיש לUV (אפשר לקנות ספריי צבע רגיש לUV ולצבוע את המאוורר). - סליבים בצבע רגיש לUV. - אם אתה רוצה, כבלים מעוגלים בצבע שרגיש לUV. - להוסיף לדים UV במקומות שהקטודה לא מגיעה. זהו בערך.... מקווה שעזרתי...
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים תעשה לו סליבים...או שתעביר את כל החיבורים מאחורי התושבת של הלוח אם...הכל נראה טוב רק שחסר לי קצת לדים על ה120 מ"מ שלך השחור שלו בולט לעין...
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר תעשה לו סליבים...או שתעביר את כל החיבורים מאחורי התושבת של הלוח אם...הכל נראה טוב רק שחסר לי קצת לדים על ה120 מ"מ שלך השחור שלו בולט לעין...כן אה גם אני חשבי על כמה לדים אולי אם יהה לי כוח אני יעשה עוד כמה שיפצורים אם לדים מהבהבים
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים אחי, שאלה האולי תשמע קצת טפשית, אבל אתה צבעת את זה עם מכחול/גלגלת? זה ממש לא נראה כמו מרקם שספריי משאיר.החיתוך יצא די יפה דווקא, והסידור חוטים גם נחמד. התחלה טובה, תמשיך ככה.
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר אחי, שאלה האולי תשמע קצת טפשית, אבל אתה צבעת את זה עם מכחול/גלגלת? זה ממש לא נראה כמו מרקם שספריי משאיר.החיתוך יצא די יפה דווקא, והסידור חוטים גם נחמד. התחלה טובה, תמשיך ככה.חשבתי על זה גבר אבל קיים בכלל ספרי אפור מתלייייי
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים עבודה יפה מאוד לדעתי .. אבל באמת חסר גומי לאבטטיות ..ועוד דבר מה זה כבלים מעוגלים ? מה היתרונות שלהם ? איך הם ניראים ? ולמה משמשים ?ומה זה סליבים שכולם מציאים לשים ???(( נ.ב - אני גם רוצה לעשות חלון רק יש לי בעיה שאין לי את הכלים וגם קצת מפחד להרוס את המארז )))
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר עבודה יפה מאוד לדעתי .. אבל באמת חסר גומי לאבטטיות ..ועוד דבר מה זה כבלים מעוגלים ? מה היתרונות שלהם ? איך הם ניראים ? ולמה משמשים ?ומה זה סליבים שכולם מציאים לשים ???(( נ.ב - אני גם רוצה לעשות חלון רק יש לי בעיה שאין לי את הכלים וגם קצת מפחד להרוס את המארז )))גלעד אם זה אתה אז כככה כבלים מעוגלים היתרון שלהם זה פחות מקום במארז = החום יוצא יותר מהר המעבד מקורר והכל מקורר יותר טוב זה עוזר בדרך כלל למארזים צפופים סליבים = מן עטיפה של כול החוטים של הספק יש לי שם תמונה אם סליב שחור כזה זה מן רשת כזאות שעוטף את כול החוטים המטרה של זה סידור בלאאגן של כול החוטים עוד אופציה של הורדת טמפ וגם יופי !!!!וגם כמו כולם גם אני חשששתי לחטוך את המארז כי לא רצתי להדפק ובטעות להרוס אותוהמלצה שלי אל תעשה דברים שאתה עוד לראית בחיים שלךתראה כמה מודים שאנשים עשו ותלמד רק אחר כך תלמד לעשות את זה בצורה עיונית ואז בתחלסס יהיה לך ידע כבר יותר טוב לעשות את מה שאתה חופץ בו זהו אני מקווה שעזרתי לך!!!!!!!
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים תודה רבה עזרת לי מאוד ..רק עדיין לא הבנתי מה זה כבלים מעוגלים ? איך הם ניראים ? מה הם ריקים ? או שהם להעברת חשמל או מה ?
פורסם 2004 ביוני 2121 שנים מחבר אז כככה כבלים מעוגלים אפשר לקנות וזה לא שווה את הכסף זה אולי יותר אסטטי מהכבלים שאתה יוצר אבל זה אותו דבר בדיוק אז כככה אם תרצה לקנות יש לך מלא חניות שמוכרותאם תרצה ליצור כמוני וכמו עוד מלא אז יש מדריך מצוין באתר שממולץ לעשות ממנו את העסק הזהכך הנה זהhttp://www.hwzone.co.il/modding.php?file=round
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.