עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לטווח ארוך (הנוכחי בן 8) ולכן להשקיע בלוח ומעבד.

קראתי קצת ביקורות, ואני רואה שהדיעות חלוקות ביעילות של הדור החדש ושהוא לא באמת מראה שיפור בביצועים (אולי קצת ביעילות).

עריכה:שימוש עיקרי עריכת תמונות וAI, אבל להמשך הכל פתוח.

השאלה היא אם ללכת “על בטוח” על הI9CORE, או “להתקדם” למערכת השבבים החדשה שלא מבשרת משהו מעניין אבל היא בעצם “הדור הבא”.. ?

אשמח לשמוע מחברי הפורום את דעתם.

נערך על-ידי hck
הוספת שימוש במעבד

פורסם

צריכת החשמל של הדור החדש נמוכה משמעותית . הבדל של 30% .

הביצועים למשימות שאינן משחקים גבוהים ב 15% .

זה אומר שיפור יעילות של 50% .

הכוונה לממוצא תוכנות כללי , אם המצב שונה בתוכנה ספציפית שאתה עובד איתה , תתעמק בעניין .

על פי פרסומים זרים , הביצועים המאכזבים במשחקים כנראה נובעים ממערכת הפעלה שאינה מותאמת עדין למעבדים החדשים .

לא התעמקתי אבל היו פרסומים על תיקון לחלונות 11 שמשפר מאוד את העניין הזה. https://www.youtube.com/watch?v=y4nC0e32n0s

לא פנוי להתעמק אבל אני חושב שהמבחן הזה הוא אחרי העדכון\תיקון .

יש מצב שיש מקום לשיפור נוסף .

כך או כך , אם משחקים זה העיקר ה 9800×3d אוכל את שניהם בלי מלח ואף עושה משהו אחר מהמקפצה .

אמור לצאת בקרוב מעבד 16 ליבות של AMD שיכלול ליבת 3D שגם ככל הנראה יהיה המלך למשחקים וגם יתן קרב שווה למשימות האחרות .

גם כיום ה 9950X עדיף על שני הנ”ל בממוצע אך נופל ביישומים שהם עם התאמה לארכיטקטורה של אינטל .

פורסם
  • מחבר

היי,
השימוש העיקרי הוא תוכנות עריכה (PS,LR, topaz ועוד פחות מוכרות שבחלקם יש עיבוד AI), ולכן כנראה INTEL עדיף בכל מקרה.

אם תיקון תוכנה (קיים או עתידי) יתקן/ישפר את החדש אז כנראה שעדיף אותו.

תודה!

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים